Fra New York: Tur til Niagara, Washington og Philadelphia

Med denne 2-dages kombitur sparer du penge på besøg til de mest populære destinationer uden for New York. Turen finder sted over 2 dage. Efter at have taget den første tur vil du tage den anden to dage senere. Få tur/returtransport med wi-fi fra New York.

Under dit besøg i New York må du ikke gå glip af muligheden for at besøge et af de mest fantastiske naturlige vidundere i verden, Niagara Falls, og to af landets hovedstæder, Washington DC og Philadelphia.

På din første dag i denne kombitur rejser du med behagelig bustransport til Niagara Falls, hvor du undervejs kan nyde det naturskønne landskab i det nordlige New York (rejsetiden er rundt regnet 7-8 timer hver vej). Når du ankommer til din destination, begynder dit eventyr til det skønne, naturlige vidunder, Niagara Falls, om bord på den historiske Maid of the Mist-båd eller fra andre observationspunkter, og Cave of the Winds Gorge Walk eller andre tilgængelige observationspunkter (når Maid of the Mist ikke sejler). Under dit besøg vil du lære om disse mægtige vandes interessante historie og nyde en spektakulær udsigt over vandfaldene fra forskellige synsvinkler. Efter en uforglemmelig oplevelse og dejlige minder vender du tilbage til Times Square i Manhattan med ankomst mellem kl. 23.00-24.00.

To dage senere tager du igen afsted fra Times Square - denne gang sydpå til to af landets hovedstæder. Dit første besøg vil være Washington DC, den nuværende hovedstad, hvor din tur vil begynde med et besøg på Iwo Jima-mindesmærket, dedikeret til at ære de amerikanske marinesoldater. Du vil fortsætte med et besøg til det imponerende Lincoln-mindesmærke, der ærer præsidenten, der var med til at afskaffe slaveriet i USA. Washington DC er centrum for alle 3 grene af den amerikanske regering. På denne tur stopper du for at få et klassisk indblik i 2 af dem: Det Hvide Hus, der er hjemsted og arbejdsplads for den amerikanske præsident, og Capitol Building, hvor den amerikanske kongres holder til, og hvor landets love laves. Dit besøg i Washington slutter med fri tid til frokost på egen hånd og et eventuelt kort besøg på en af Smithsonian-museerne, det verdensberømte National Air and Space Museum.

Din næste destination er den første amerikanske hovedstad, som blev valgt under den amerikanske uafhængighedskrig: Philadelphia, Pennsylvania. Efter en 3-timers rejse ankommer du direkte til Philadelphias historiske gamle bydel. Dit første stop vil være ved Independence National Historical Park, hvor din guide tager dig på en kort byvandring. Du har muligheden for at se nogle af de vigtigste historiske seværdigheder som Liberty Bell, det berømte symbol på Amerikas uafhængighed og Independence Hall, der er fødestedet for De Forenede Stater. Det var inden for disse mure, at Amerikas grundlæggende dokumenter, The Declaration of Independence (4. juli, 1776) og The Constitution blev debatteret og vedtaget. Dit besøg i Philadelphia slutter med et besøg ved Rocky Steps foran Philadelphia Museum of Art, hvor du vil have mulighed for at genopføre den berømte scene fra filmen fra 1976 ved at gå op til toppen af trapperne. Dagenes rejseplan kan ændres på grundlag af trafikforhold, vedlukninger og tidspres.

Fra 2.502 kr.
pr. person

Lokation:
Smithsonian Air & Space Museum, Washington, DC, J. Edgar Hoover Building, District of Columbia War Memorial, Washington-monumentet, Capitol Hill, Maryland, Lincoln Memorial, National Mall, United States Capitol, New York State, Det Hvide Hus, New York City, U.S. Marine Corps War Memorial

Varighed:
2 dag

Sprog:
English, Spansk; Castiliansk

Anmeldelser:
3.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Oplev skønheden af de tre vandfald, der udgør Niagara Falls, om bord på Maid of the Mist-båden
 • Oplev de mest ikoniske vartegn i Washington, herunder Det Hvide Hus og U.S. Capitol
 • Udforsk de mest ikoniske vartegn i Philadelphia, herunder Liberty Bell, Independence Hall og Rocky Steps

Yderligere information

 • Maid of the Mist-bådturen sejler afhængigt af sæsonen som regel mellem maj og oktober (præcise datoer afhænger af vejrforhold) og erstattes uden for sæsonen med udsigt fra andre observationspunkter som Cave of the Winds Gorge Walk, Terrapin Point og andre afhængigt af tilgængeligheden
 • Turen finder sted over 2 dage. Den valgte dato ved købstidspunktet svarer til den første tur og 2 dage senere vil du tage på den anden tur

Inkluderet

 • Professionel engelsk og Spanish-talende guide på begge dage
 • Returtransport fra New York City med komfortabel bus begge dage
 • Billetter til Maid of the Mist-båden (maj - oktober) eller til Cave of the Winds

Ikke inkluderet

 • Souvenirs
 • Drikkepenge
 • Mad og drikkevarer
 • Afhentning og afsætning ved dit hotel

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011