Lej en autocamper

Oplev friheden med en autocamper

Autocamper er ideel til kør-selv-ferie i USA, Canada, Australien, New Zealand og Europa, hvis I ønsker den ultimative frihed sammen med familien eller gode venner. I har jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker, åbne vidder og fantastiske panoramaer. Børnene vil elske en kør-selv-ferie i autocamper. De kan sidde ved bordet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller eller tegner.

Er en kør-selv-ferie i autocamper noget for jer, så lad os hjælpe jer med valg af størrelse og model. Der findes ikke en enkel og fast pris på leje af autocamper. Det er variable priser, der er sammensat efter jeres behov og ønsker samt det aktuelle udbud af autocampere på den ønskede destination.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Oplev mere med autocamper:

  • Få en unik mulighed for overnatning midt i naturen
  • Tag hotelværelset med på rejsen
  • Den perfekte kombination af komfort og camping

Spørgsmål om kør-selv-ferie i autocamper?

Kontakt vores rejsespecialister. Kontakt

 

Rejsemål

Kontakt