Fonab Castle Hotel

Luksus og komfort i pitlochry

Fonab Castle Hotel, Pitlochry i Perthshire
Dette luksuriøse slotshotel åbnede i 2013, med en idè om, at der ikke skulle spares på noget. Siden da har Fonab Castle etableret sig selv som et 5-stjernet hotel med to fantastiske restauranter. Hotellet ligger i idylliske omgivelser med inspirerende udsigt over River Tummel.

Hvis i på jeres kør-selv-ferie gennem Skotland, vil opleve ægte luksus og fantastisk mad skal I stærkt overveje et par overnatninger på Fonab Castle Hotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.381 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

'Divine dining' i Tummel Valley

Fonab Castle Hotel ligger perfekt placeret i det smukke landskab, men stadig kun et stenkast fra den hyggelige by Pitlochry. Selv om hotellet er i absolut topklasse, formår det at skabe en uformel atmosfære, for at gøre jeres ophold så afslappende som overhovedet muligt. I løbet af dagen kan I med en kort køretur nå ud til seværdigheder som Scone Palace, det skotske Highland eller en masse majestætiske slotte. Hvis I føler for en mere afslappende dag, kan I tilbringe den på hotellet i det exceptionelle Woodland Spa eller en tur i den fantastiske indendørspool.

På Fonab Brasserie får I fremragende mad i charmerende og tilbagelænet atmosfære med skøn udsigt over Loch Faskally til Ben Vrackie. Restaurant Sandemans er en oplevelse i sig selv med excellent gastronomi. Restauranten er en del af et eksklusivt selskab af omkring 200 restauranter i Storbritannien, som har tre af de respekteret og eftertragtet AA Rosettes. Vinkælderen lokker med udsøgte vine, og baren byder på en af de største samlinger af whisky og gin i Skotland.

  • Udsøgt skotsk morgenmad inkluderet
  • 42 individuelt designet soveværelser, inspirereret af de omkringliggende Perthshire Highlands
  • 5-stjernet hotel med fokus på luksus, komfort og lækker mad
  • Maleriske omgivelser og hyggelige slotte i nærheden
  • Oplevelser i nærheden: Loch Tay, Loch Tummel, Edradour Distillery, Pitlochry Fish Ladder

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud