Unikke overnatninger i Skotland

Fra Golf- og Spa resort til skønne slotshoteller

Nedenfor har vi udvalgte nogle eksempler på unikke hoteller, som I kan bo på i Skotland. Overnatter I på et af FDM travels unikke overnatningssteder, er I garanteret en kvalitetsoplevelse, hvor I vil opleve den varme britiske stemning og en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser. Der er tusindvis af hoteller og Guesthouses i Skotland, men kun udvalgte bliver unikke overnatninger hos FDM travel, hvor I er garanteret høj kvalitet, personlig service og super beliggenhed.

Er I på kør-selv-ferie gennem Skotland, kan I forkæle jer selv med et mindeværdigt ophold i smagfulde omgivelser på en- eller flere af vores unikke overnatningssteder i Skotland.

Vælg en af vores unikke overnatningsmuligheder:

  • Unikke rammer
  • Enestående omgivelser
  • Central beliggenhed
  • Høj standard og serviceniveau

Sådan booker du et hotel:

Vores unikke overnatningsmuligheder er nøje udvalgt udvalgt, og kan kun bookes telefonisk på 70 11 60 11.

Kontakt os for at høre mere, eller søg blandt vores mange hoteller, der kan bookes online.

Kontakt os

 

Vis på kort

"Det smukke eventyrslot, Dunrobin Castle, ligger på en bakketop, der spejder over havet i idylliske grønne omgivelser. Hvad mere kan man ønske? Måske et live falkeshow i en storslået slotshave? Det er lige det, som Dunrobin Castle kan tilbyde, og mere til.

Det smukke slot ligger bare 10 minutters kørsel fra Royal Marine Hotel i byen Broar og en times kørsel nord for Inverness. Slottet er åbent fra d. 1. april til og med oktober."

- Helene, rejsespecialist i Lyngby