Flybilletter til Birmingham

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Birmingham har virkelig forvandlet sig de seneste år. I dag er Birmingham en af Englands mest populære storbyer med super shopping, flot moderne arkitektur og flotte renoverede bygninger.

Du kan vælge at bestille din flybillet til Birmingham i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Birmingham, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i England, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis. 

Bestil online

Information

Birmingham lufthavn

Lufthavnen i Birmingham er beliggende 10 km sydøst fra Birmingham Centrum i byen Bickenhill.

Navn: Birmingham Airport
Adresse: Birmingham B26 3QJ, Storbritannien
IATA kode: BHX

Sådan finder du de billige fly til Birmingham

Her kan du nemt bestille din flybillet til Birmingham. Er du fleksibel med dine rejsedatoer, så søg på forskellige datoer - der kan være stor prisforskel. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil også dit fly til Birmingham i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til.

Prisen på dit fly til Birmingham er altid inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Birmingham i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår ubehagelige overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Birmingham hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Birmingham

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Birmingham fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Birmingham uden mellemlandinger.