Kør-selv-ferie i Canada

Fra Rocky Mountains til Niagara Falls 

En kør-selv-ferie i Canada står i naturens vidunderlige tegn. At køre ud i horisonten med udsigt til Rocky Mountains’ hvide bjergtinder eller tværs igennem Canada på Trans-Canada Highway fra Atlanterhav til Stillehav er indbegrebet af eventyr, ferie og frihed. Tag på hvalsafari, mærk naturens kræfter i de frådende vandmasser ved Niagara Falls, se dybden i turkisgrønne bjergsøer og skønheden i vidtstrakte fjordlandskaber. Canadas fantastiske natur vil tage pusten fra jer.

Vi har kørt de veje i Canada, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til Canada.

Gratis rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til Canada, så deltag på et af vores gratis rejseforedrag. I november afholder vi online foredrag.

Se vores foredrag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser til Canada med afrejse efter 1/8 2021.

Kontakt

Se filmen
Tag på kør-selv-ferie i Canada
Emerald Lake i Yoho Nationalpark, Canada

Områder

Vis på kort

"Det at køre af sted med udsigt til den åbne prærie, den blå himmel eller Rocky Mountains’ hvide bjergtinder i horisonten, er indbegrebet af kør-selv-ferie i Canada" 

- Birgitte Vraadal, produktchef


 


"Når i Kører afsted langs den smukke Atlanterhavskyst, hvor I mange steder kører på kanten af klippesiderne, eller snor jer langs sceniske bugter og vige, Så mærker I virkeligt at I lever"  

- Birgitte Vraadal, produktchef


 

Få masser af oplevelser undervejs

Vi tilbyder også

Aktuelle rejseforedrag