Bestil en autocamper

Lej autocamperen hjemmefra og få den bedste start på ferien

Her på siden kan du leje en autocamper i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand. Når du bestiller autocamper hjemmefra, står den klar til dig på rejsemålet, så du kan starte kør-selv-eventyret og finde den vej der passer dig bedst. Du vælger selv model og ekstraudstyr, så du får lige den autocamper der passer dig. Du kan bestille her eller benytte søgemodulet til at tjekke udvalg og priser på autocampere og efterfølgende bestille rejsen via en af vores rejsespecialister

OBS: Leje af autocampere i Tyskland er populært til sommer 2024 pga. bl.a. EM i fodbold i Tyskland, Tour de France og OL i Frankrig. Det betyder, at der desværre er udsolgt af campere til flere end tre personer og begrænset antal ledige campere til 2-3 personer i hele Tyskland det mest af juli og første halvdel af august. Vi råder derfor til at søge på autocampere udenfor denne periode, hvis du har mulighed for det.

 

500 kroner rabat på autocamperleje

Som medlem af FDM kan du få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje, men kun når du bestiller via en rejsespecialist. Rabatten på 500 kr. vises ikke i søgeresultater her på siden. Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

Bestil hos en rejsespecialist og få rabatten

Vigtigt at vide, inden du lejer autocamper

Når du lejer autocamper her på siden, så handler du med Travelhome, som er en del af FDM's søsterorganisation ANWB i Holland. Lejer du derimod autocamper gennem en FDM travel rejsespecialist, så handler du med FDM travel og vi har mulighed for at skræddersy en pakkerejse inkl. fly, autocamper og andre rejseoplevelser. Bemærk at autocamperleje alene er ikke omfattet af Pakkerejseloven.

Vi samarbejder med førende udlejere

Vi har Danmarks største udvalg af autocampere til udlejning i udlandet og vi samarbejder med nogle af verdens førende udlejere af autocampere i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand, for at sikre dig det bedste udvalg og priser på kør-selv-ferie i autocamper.

Pakkerejse - Vidste du det

Bestiller du en samlet rejse bestående af fx. fly, autocamper og oplevelser hos os, er du dækket af pakkerejseloven. Med en pakkerejse er du rigtig godt stillet, hvis der opstår uforudsete problemer. Det er eksempelvis rigtig ærgerligt at skulle vinke farvel til en længe ventet autocamper-rejse i USA for hele familien, fordi flyselskabet er gået konkurs, der er strejke i lufthavnen eller der er indført indrejse- og udrejseforbud.