Kør-selv-ferie i Italien

La Bella Italia!

Drømmer du om at køre rundt imellem olivenlunde og bløde bjerge på Sicilien? Eller er det mere tanken om hårnålesving i Alperne, der får dig til at drømme. Hvad med vinsmagning på små lokale vingårde i Midtitalien? Måske er det, gastronomien i det italienske køkkens geniale pastaretter, der lokker? Eller måske er det de lange, børnevenlige sandstrande ved Adriaterhavet. Støvlelandet er et fantastisk land at rejse i.

Vi hjælper dig til den bedste ferie
Italien serverer uforglemmelige oplevelser gang på gang. Dem har vi specialiseret os i. Vi har kørt de vinruter, som vi ved du vil elske. Vi har spist på de gode restauranter. Vi har besøgt de vigtigste seværdigheder – og de skjulte perler. Men vigtigst af alt, så kan vi hjælpe med at skabe den bedste kør-selv-ferie i Italien for dig.

Du kan finde masser af inspiration i vores kør-selv-forslag, hvor vi giver vores bud på oplevelsesrige rejser i Italien. Dem kan vi selvfølgelig tilpasse efter dine ønsker, så du får ferien, du drømmer om.

Det får du på en kør-selv-ferie i Italien

  • Lækker mad og vin
  • Flot Natur
  • UNESCO-verdensarv
  • Hyggelige middelalderbyer
  • Sandstrande
  • Antikke storbyer


 

Tag til rejseforedrag

Vil du høre mere om at rejse i Italien? Så kom med til vores gratis inspirationsaftener. Læs mere her

 

Udvalgte Områder

Vis på kort

Vin, idylliske landsbyer og vidunderlige landskaber. Italien er la bella vita! lad os guide dig til uforglemmelige oplevelser I romantiske Italien 


 

Rejseformer


Friheden til at tage på eventyr

I Italien lever I la dolce vita, uanset om I nyder middelhavssmagen ved den guddommelige Amalfikyst, camperer med familien ved den maleriske Gardasø, forkæler jer selv med italienske delikatesser, gelato og vin i Toscana eller bliver forført af passionerede Sicilien. Italien gemmer på en verden af kulturelle perler, fashionable storbyer, charmerende middelalderborge og solkyssede adriaterhavsstrande. Giv jer selv lov til at opleve kontrasterne, smagen og skønheden i støvlelandet på en kør-selv-ferie.


 

Få masser af oplevelser undervejs