Skræddersyede grupperejser

Høj kvalitet og inspirerende oplevelser

Planlægger jeres virksomhed en teambuilding-rejse til Berlin eller skal den lokale svømmeklub på træningslejr i Paris? Måske trænger bridgeklubben til at lufte kortene under Mallorcas lune himmelstrøg, eller har organisationens byplanlægningsenhed brug for en inspirationsrejse til Bologna? Uanset jeres rejsemål og gruppe, står vores rejsespecialister parat til at sammensætte en unik rejse til jer.

 

Vi tilbyder: 

  • Rådgivning og sparring 
  • Stor fleksibilitet
  • Inspirerende oplevelser
  • Specialviden og kreativitet
  • Høj kvalitet
  • Vejledning ang. forsikring, indrejseformaliteter og sikkerhed

Har du spørgsmål til muligheder inden for grupperejser?

Ring på tlf: 70 11 60 11

Vi tager hånd om det praktiske, så I kan bruge tid på dét, der er vigtigt

At planlægge en grupperejse kan være en stor mundfuld, og kræver en del tid, overblik og koordinering. Hvis I er mere end 9 personer, kan I med fordel arrangere jeres grupperejse i fællesskab med en af vores rejseeksperter, der tager hånd om alt det praktiske.

FDM travel har mange års erfaring inden for koordinering af rejser for større og mindre grupper, og vi sammensætter rejseprogrammer, der er tilpasset efter personlige ønsker og behov. Vi klarer planlægningen ned til mindste detalje – fra booking af fly og hotelophold til at arrangere middagen i TV-tårnet og bestille gin/tonics til kanalrundfarten. Ingen drømme er for store - eller for små - til vores rejseeksperter.

Vi planlægger grupperejser til hele verden og har ekspertviden inden for rejser til Europa og Nordamerika. Uanset om I skal på familieferie, virksomhedsbesøg eller studietur sammensætter vi en grupperejse, der er skræddersyet til jer.