Flybilletter til Liverpool

bestil din flybillet til Liverpool

Du kan vælge at bestille din flybillet til Liverpool i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Liverpool, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i England, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Liverpool er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Liverpool i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Liverpool lufthavn

Liverpool Lufthavn ligger ca. 12 km sydøst for byens centrum. I 2002 blev lufthavnen omdøbt til at hedde Liverpool John Lennon Airport - opkaldt efter den britiske musiker med samme navn, der spillede i The Beatles.

Navn: Liverpool John Lennon Airport
Adresse: Speke Hall Ave, Speke, Liverpool L24 1YD, Storbritannien
IATA kode: LPL

Sådan finder du de billige fly til Liverpool

Her kan du nemt bestille din flybillet til Liverpool. Er du fleksibel med dine rejsedatoer, så søg på forskellige datoer - der kan være stor prisforskel. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil også dit fly til Liverpool i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Liverpool

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Liverpool fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Liverpool uden mellemlandinger.