Flybilletter til Liverpool

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Liverpool er The Beatles, fodbold og en oplevelse af ægte engelsk lokalpatriotisme. Men byen er også meget mere end det. Tager du på storbyferie for at opleve kultur i verdensklasse, er Liverpool det helt rette sted med talrige teatre, museer og kunstgallerier.

Du kan vælge at bestille din flybillet til Liverpool i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Liverpool, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i England, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Liverpool lufthavn

Liverpool Lufthavn ligger ca. 12 km sydøst for byens centrum. I 2002 blev lufthavnen omdøbt til at hedde Liverpool John Lennon Airport - opkaldt efter den britiske musiker med samme navn, der spillede i The Beatles.

Navn: Liverpool John Lennon Airport
Adresse: Speke Hall Ave, Speke, Liverpool L24 1YD, Storbritannien
IATA kode: LPL

Sådan finder du de billige fly til Liverpool

Her kan du nemt bestille din flybillet til Liverpool. Er du fleksibel med dine rejsedatoer, så søg på forskellige datoer - der kan være stor prisforskel. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil også dit fly til Liverpool i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til.

Prisen på dit fly til Liverpool er altid inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Liverpool i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår ubehagelige overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Liverpool hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Liverpool

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Liverpool fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Liverpool uden mellemlandinger.