Flybilletter til Manchester

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Manchester i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Manchester, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i England, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Manchester lufthavn

Du kan rejse med fly direkte fra København til Manchester på ca. 2 timer. Manchester lufthavn, der er den travleste lufthavn i England udenfor London, ligger 16 km syd for Manchester centrum med gode transportforbindelser til byen.

Navn: Manchester Airport
Adresse: Manchester M90 1QX, Storbritannien
IATA kode: MAN

Transport til og fra Manchester lufthavn

Når du har bestilt dine flybilletter til Manchester, er det en god idé at overveje transporten fra lufthavnen til centrum, inden du tager afsted. Der er flere muligheder for direkte transport ind til byen efter din rejse med fly.

Med tog

Toget er en af de bedste transportmuligheder ind til centrum, da du undgår trafikken. Toget kører direkte til Piccadilly Station i centrum, og rejsetiden varer mellem et kvarter og en halv time. Fra Piccadilly kan du fx komme videre til Piccadilly Gardens samt andre centrale byområder med byens Metrolink.

Med bus

Bus er en billig måde at komme ind til centrum. National Express opererer med store moderne busser direkte fra og til lufthavnen. Busserne afgår og ankommer ved Manchester lufthavns togstation. Der er dog begrænsninger på den tilladte bagage, som du kan læse nærmere om på deres hjemmeside. På National Express hjemmeside kan du også booke dine busbilletter i forvejen, når du har bestilt dine flybilletter til Manchester.

Med taxi

Det er naturligvis belejligt at tage en taxi til Manchesters centrum, når du er ankommet med fly. Der er dog ca. en halv times køretur med taxi afhængig af trafikken. Du finder taxiholdepladser udenfor alle lufthavnens terminaler.

Med bil

Da du kan finde mange interessante steder udenfor Manchester på din ferie, er det en god idé at leje en bil, når du har bestilt dine flybilletter til Manchester.

 

Sådan finder du de billige fly til Manchester

Ofte finder du de billige fly til Manchester, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Manchester på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Manchester i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

 

Opdag Manchester

Manchester er en populær destination i England, så når du har bestilt dine flybilletter til Manchester, skal du glæde dig! Det er en kompakt og spændende by med et varieret tilbud af oplevelser i centrum. Arkitektur er noget særligt i byen, hvilket du ikke undgår at lægge mærke til. Du finder unikke moderne bygninger blandt gamle bygninger med smukke detaljer.

Manchester er en meget kulturel by, også med masser af museer, teatre og musikoplevelser. Et af de store trækplastre er det verdensberømte fodboldhold Manchester United, men er du mere til shopping, kan du også få meget tid til at gå i byen. Udenfor byen venter der desuden en masse fængslende oplevelser med charmerende ejendomme i skønne naturomgivelser. Så med flybilletter til Manchester, kommer du på en interessant rejse!