Finnair flybilletter

Hvorfor bestille dine flybilletter med Finnair


Finnair har valgt at være det førrende flyselskab til Asien og ligger i top blandt flyselskaber i Norden, når det handler om punktlighed og afgang til tiden. Flyflåden er ny og service samt komfort er helt i top.

FDM travel sælger lige nu billige Finnair flybilletter fra Danmark til hele verden. Finnair flyver til hele 10 destinationer i Asien. Bl.a. Beijing, Seoul, Bangkok, Singapore og Tokyo. Med Finnair får man den korteste flyvetid pga. Helsinkis placering, samt den korteste ventetid i lufthavnen.

Flyrejser med Finnair dækker:

• Flyrejser til danskernes foretrukne Europæiske destinationer
• Flybilletter til hele verden 
• Afgange fra Århus og København
• Privilegier for Finnair Plus medlemmer
• Fordele som Oneworld kunde
• Moderne og miljøvenlige fly

Fly + Hotel = SMART

Hvis du både bestiller fly & hotel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det smart at kombinere en billig flybillet med Finnair med et godt, centralt hotel.

FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu.

Ombord på Finnair kan du gratis medbringe 23 kg bagage per person, på alle deres oversøiske destinationer.

På alle Finnairs flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad samt drikkevare.

OBS: Finnair har af- og hjemrejse flere dage om ugen til-og fra alle deres destinationer. Får du ikke et resultat i første omgang, så prøv igen med nye datoer.

Facts om Finnair

Den finske stat ejer 55,8% af Finnair, og resten er fordelt mellem større virksomheder og private invastorer. Finnair har Helsinki og har mere end 9000 ansatte. Flyselskabet flyver fra 13 byer spredt ud over Finland.

Finnairs flåde: Flytyperne Airbus 330/340/321/320 og 319 samt Embraer 190/170 og en enkelt Boeing 757. 

Finnairs internationale IATA kode: AY


Finnairs historie

Finnair er et af verdens ældste flyselskaber. Det blev grundtlagt i 1923, og hed den gang Aero O/Y. Den første flyvning var fra Helsinki til Talinn og blev foretaget med en Junkers F13. Først i 1953 bleb flyselskabet under navnet vi kender i dag Finnair. 

Siden 1953 er det kun gået op for Finnair med endnu flere ruter, og de er i dag det flyseksab med flest destinationer i Asien, der beflyves direkte fra Vesteuropa uden mellemlandinger.