AIR FRANCE & KLM

Hvorfor bestille dine flybilletter med AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines?

AIR FRANCE & KLM er et af Europas største luftfartsselskaber, der sammen med partneren, Delta Air Lines, har et af de mest omfattende rutenetværk til USA, Canada og resten af verden. AIR FRANCE & KLM er en del af alliancen ”SkyTeam”; så du kan flyve fra København, Aalborg og Billund til deres store internationale lufthavne i Paris (Charles De Gaulle Airport) og Amsterdam (Schiphol Airport) og videre ud i hele verden.

Samarbejdet med specielt Delta Air Lines giver dig utallige kombinationsmuligheder, hvor du kan vælge flyafgange på kryds og tværs af selskaberne. Sammen med din rejsespecialist kan I fx planlægge besøg i mere end en by på jeres USA rejse, uden ekstra omkostninger. Bagagen kan du oftest få checket ind helt til din slutdestination.

AIR FRANCE & KLM ligger i den absolutte top blandt luftfartsselskaberne i Europa, når det handler om service og punktlighed. Sammen med Delta Air Lines har de et omfattende rutenetværk til Nordamerika og resten af verden.

Booker du flybilletter til oversøiske destinationer får du altid:

 • 23 kg (1 stk.) indchecket bagage
 • 12 kg håndbagage
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 24 timer før afgang)
 • Forplejning inkl. drikkevarer

Internt i USA:

 • 23 kg (1 stk) indchecket bagage ved køb af oversøisk billet hos FDM travel (Obs:Undtagelser forekommer)
 • 12 kg håndbagage
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 24 timer før afgang)
 • Forfriskninger ombord

Booker du flybilletter til europæiske destinationer får du altid:

 • 12 kg håndbagage
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 24 timer før afgang)
 • Indchecket bagage mod tillæg – forhør FDM travel

Flytyper til USA og øvrige oversøiske rejsemål

AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines flyver til Nordamerika med flere typer langdistancefly. Det er Boeing 787 (også kendt som Dreamliner) Boeing 747 (populært kaldet jumbojet), Boeing 777 samt Airbus A340 og Airbus A330.

AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines tilbyder op til 5 klasser på de fleste ruter

 • First Class – for den kræsne rejsende
 • Business Class – for den rejsende som kræver komfort og service
 • Premium Comfort - for den rejsende som kræver komfort og service, men til specialpris
 • Economy Comfort – for den rejsende som kræver lidt ekstra benplads på economy
 • Economy – for den prisbevidste rejsende

Valg af sæde

Når du bestiller din flybillet hos vores rejsespecialister med AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines, har du mulighed for at vælge og tilkøbe dit favoritsæde. Alternativt kan du vælge at checke in på AIR FRANCE & KLMs hjemmeside op til 24 timer før afgang og vælge sæde uden at betale ekstra for det.

Underholdning ombord

Langdistanceflyvninger er bestemt ikke kedelige i dag. På de fleste afgange kan du nyde godt af et overdådigt individuelt underholdningssystem med et bredt udbud af film, musik og spil – alt sammen fra din egen personlige touchskærm.

Forplejning

Husk at AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines er et ”full-service” luftfartsselskab. Det betyder, at alle måltider med drikkevarer er inkluderet i flybillettens pris på dine flyvninger til/fra Nordamerika. Har du ønske om et bestemt type måltid (diabetiker, vegetar eller andet) så kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at bestille dette uden beregning. På flyvninger indenrigs i USA med Delta Air Lines, serveres der oftest gratis drikkevarer; mens mad/lettere anretninger serveres mod betaling.

Bagage

Når du flyver med AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines og selskabets samarbejdspartnere til USA, får du håndbagage på 12 kg. per person og som hovedregel altid 23 kg (1 indchecket bagage) per person på hele rejsen. (Der kan være undtagelser - spørg din rejsespecialist).

Facts om AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines

AIR FRANCE & KLM er en sammenslutning mellem de nationale luftfartsselskaber i Frankrig og Holland med hovedsæde i både Paris og Amsterdam, hvor også selskaberne har deres primære internationale flyvninger fra. I et tæt samarbejde med det store amerikanske selskab Delta Air Lines, med hovedsæde i verdens største lufthavn i Atlanta, flyver AIR FRANCE & KLM og Delta Air Lines tilsammen på i alt 591 destinationer (2016 tal) og er dermed en af verdens absolut største luftfarts alliancer.

AIR FRANCE primære lufthavn er Paris (Charles de Gaulle Airport). KLM s store hovedlufthavn er Amsterdam (Schiphol Airport). Delta Air Lines har base i verden største lufthavn; Atlanta Hartsfield International og har egne terminaler i lufthavnen, der gør et flyskifte nemt og ukompliceret. Udover Atlanta, har Delta Air Lines mange flyvninger ud af New York JFK lufthavnen, Detroit, Minneapolis/St. Paul, Salt Lake City, Los Angeles og Seattle.