Emirates

Hvorfor bestille dine flybilletter med Emirates?

Emirates blev kåret til et af verdens bedste flyselskaber af Skytrax i 2016 og har gennem årene fået flere priser. Flyselskabet har en af verdens yngste flåder, der udelukkende består af Airbus A380 og Boeing 777. Ombord kan du nyde et regionalt inspireret gourmetmåltid og bagefter kan du slappe af med Emirates prisbelønnede underholdningssystem ’ice’ med op til 2.600 kanalers underholdning, information og kommunikation. 

Emirates flyver direkte fra København via Dubai til destinationer i hele verden. Ruten København-Dubai bliver i øjeblikket befløjet med Boeing 777. Ud over service til København, tilbyder Emirates også fordelagtige priser for danske rejsende fra Hamborg, hvor Emirates har op til 2 daglige afgange til Dubai. Disse trafikeres også med Boeing 777.

I det vidtforgrenede netværk, specielt på Mellemøsten, Østen, Australien og New Zealand, er der mulighed for at kombinere og udnytte Emirates´s deltagelse i Oneworld alliancen med selskaber som American Airlines, British Airways, Qantas Airways og Finnair. Emirates servicerer over 150 destinationer på hele kloden.

Booker du Emirates flybilletter hos os til oversøiske destinationer får du altid:

 • Flyforbindelser til specielt Østen, Australien og New Zealand
 • Fra 25 kg indchecket bagage
 • 7 kg håndbagage
 • Egne skærme med stort udvalg af underholdning.
 • Komfortable sæder og god benplads i alle kabiner
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 24 timer før afgang)
 • Forplejning inkl. drikkevarer ombord

Emirates tilbyder op til 4 klasser på de fleste ruter:

 • First Class – for den kræsne rejsende
 • Business Class – for den rejsende som kræver komfort og service
 • Economy Comfort – for den rejsende som kræver komfort og service; men til specialpris. Bemærk dog at servicen ikke findes på København-Dubai endnu.
 • Economy – for den prisbevidste rejsende

Flytyper til Østen, Australien og New Zealand

Emirates har opbygget en flyflåde, som er kendetegnet ved at være en ren langdistance flåde. Den består af store Boeing 777LR (Long range) og Boeing 777ER (Extended range) fly, samt mere end 80 store Airbus A380´ere, heriblandt flere af typen som medtager mere end 500 passagerer. Begge flytyper udstyres løbende med den nyeste teknologi som gratis wi-fi og in-seat strøm.

Underholdning ombord

Du bliver godt underholdt på langdistanceflyvninger med Emirates. På de fleste afgange er der et overdådigt individuelt underholdningssystem med op til 2.600 kanaler med et bredt udbud af film, musik og spil – alt sammen fra din egen personlige touchskærm. For de små starter rejsen med ”Fly With Me Animals”, så der er underholdning for alle aldersklasser.

Forplejning

Emirates er et såkaldt ”full service” luftfartsselskab. Det betyder, at alle måltider med drikkevarer er inkluderet i flybillettens pris. Måltiderne ombord er tilberedt med et touch af det lokale islæt. Ønsker du et bestemt type måltid (diabetiker, vegetar eller andet), så kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at bestille dette uden beregning.

Bagage

Når du flyver med Emirates til Østen, Australien og New Zealand, får du foruden håndbagage på 7 kg. per person, som hovedregel altid indchecket bagage på minimum 25 kg per person med på hele rejsen. Går din rejse videre med partner selskaber - kontakt din rejsespecialist for yderligere information.

Stopover i Dubai

Hvorfor ikke tage et stop i Dubai på ud- eller hjemrejsen fra/til Australien eller New Zealand?

Oplev byen som prøver at overgå alt og alle i ”stor, større, størst”. Se verdens højeste skyskraber, Burj Khalifa eller shop amok i verdens største shoppingcenter, Dubai Mall. En ørken safari ud fra Dubai er bestemt også en kæmpe oplevelse. Dubai er samtidig velsignet med fine strande, både offentlige og hotellernes egne, så muligheder er der nok af -  i byen som aldrig sover.