Lufthansa

Hvorfor bestille dine flybilletter med Lufthansa?

Lufthansa er et af verdens største luftfartsselskaber med et omfattende rutenetværk til USA, Canada og det meste af verden. Lufthansa er en del af ”Star Alliancen”, så du kan flyve fra København og de fleste provinsbyer i Danmark til deres store internationale lufthavne i Tyskland og videre ud i hele verden.

Lufthansa er også med i ”Atlantic Joint Venture”, i tæt samarbejde med Air Canada, United Airlines, Swiss, Austrian Airlines og SN Brussels Airlines. Dette giver dig enorm fleksibilitet, da du kan vælge flyafgange og ruter på tværs af disse flyselskaber. Bagagen kan du oftest få checket ind helt til din slutdestination.

Lufthansa ligger i den absolutte top blandt luftfartsselskaberne i Europa; når det handler om service og punktlighed.

Booker du Lufthansa flybilletter på oversøiske destinationer får du altid:

 • 23 kg (1 stk.) indchecket bagage
 • 8 kg håndbagage
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 22 timer før afgang)
 • Forplejning inkl. drikkevare
 • Mulighed for at optjene EuroBonus-point

Booker du Lufthansa flybilletter til europæiske destinationer får du altid:

 • 8 kg håndbagage
 • Valg af sæde ved check-in (tidligst 22 timer før afgang)
 • Mulighed for at optjene EuroBonus-point
 • Indchecket bagage mod tillæg – forhør FDM travel

Flytyper til USA og øvrige oversøiske rejsemål

Lufthansa flyver til de Nordamerikanske destinationer med flere typer langdistancefly. I dag flyves der på flere afgange med verdens største passagerfly, Airbus A380 til New York og Los Angeles. Udover A380, så flyver Lufthansa også med Boeing 747 (populært kaldet jumbojet) heriblandt den nyeste version 800, samt Airbus A350, Airbus A340 og Airbus A330.

Lufthansa tilbyder 4 klasser på de fleste ruter

 • First Class – for den kræsne rejsende
 • Business Class – for den rejsende som kræver komfort og service
 • Economy Comfort – for den rejsende som kræver komfort og service; men til specialpris
 • Economy – for den prisbevidste rejsende


Valg af sæde

Når du bestiller din flybillet med Lufthansa, har du mulighed for at vælge og tilkøbe dit favoritsæde. Alternativt kan du vælge at checke in på Lufthansas hjemmeside op til 22 timer før afgang og vælge sæde uden at betale ekstra for det.

Underholdning ombord

På Lufthansas langdistanceflyvninger behøver ikke at være kedelige. Nyd et individuelt underholdningssystem med et bredt udbud af film, musik og spil – alt sammen fra din egen personlige touchskærm. Skal der arbejdes eller blot tankes strøm, så tilbydes der et PC stik ved hvert sæde, inkl. en USB port.

Forplejning

Husk at Lufthansa er et ”full-service” luftfartsselskab. Det betyder at alle måltider med drikkevarer er inkluderet i flybillettens pris. Har du ønske om et bestemt type måltid (diabetiker, vegetar eller andet) så kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at bestille dette uden beregning.

Bagage

Når du flyver med Lufthansa og selskabets samarbejdspartnere til USA, får foruden håndbagage på 8 kg. per person, som hovedregel altid 23 kg (1 indchecket bagage) per person på hele rejsen. (Der kan være undtagelser - forhør din rejsespecialist).

Når du flyver med Lufthansa til Nordamerika kan du roligt shoppe amok – for skulle du mod forventning ikke have plads til alle dine indkøb i en kuffert, så tilbyder Lufthansa, at du kan medtage en ekstra kuffert mod et gebyr på 200 USD per kuffert.

OBS. Gælder på Lufthansas egne ruter.

Facts om Lufthansa

Lufthansa er Tysklands internationale luftfartsselskab, med hovedkontor i Deutz. Selskabet har (2016 tal) 710 fly og servicerer ca. 410 forskellige destinationer i hele verden. Lufthansa er med sine 117.000 ansatte fordelt over 146 lande, et af verdens største flyselskaber. 

Lufthansas flåde: 

Flytyperne Airbus 380/350/340/330/321/320/319, Boeing 737/747-400 & 800. CRJ 900 og 700 samt en del propelfly af forskellige typer. 

Lufthansa internationale IATA kode: LH

Lufthansas historie

Flyselskabet Lufthansa har sin start i 1920erne. Her var det mest postsække, der blev fragtet rundt i landet. Op gennem 1930erne var Lufthansa et af de førende flyselskaber inden for passagerflyvning. Flyselskabet udkonkurrerede de berømte luftskibe, og begyndte deres transatlantiske flyvninger allerede i 1940erne. Lufthansa som vi kender det i dag ejes delvis af den tyske stat og andre større selskaber.