Qatar Airways

Hvorfor bestille dine flybilletter med Qatar Airways

FDM travel sælger lige nu billige flybilletter med Qatar Airways, til Mellemøsten, Asien og Australien. Qatar Airways er et 5-stjernet flyselskab og tilbyder en af verdens bedste service om bord på deres fly. Med Qatar Airways flyver du direkte fra København via Doha til et stort udvalg af destinationer. Komfort, service og punktlighed er en vigtig del af Qatar Airways.

Qatar Airways er et af verdens bedste flyselskaber og med en 5 stjernet service om bord. Qatars netværk dækker mere end 100 destinationer i hele verden og kan blandt andet bringe dig til Maldiverne, Bali og Melbourne. Med en daglig afgang fra København via Doha er du ikke mange timer fra din drømmeferie.

Flyrejser med Qatar Airways dækker:

  • 25 kg indtjekket bagage og 7 kg håndbagage, på Business Class er det 30 kg.
  • Flybilletter til hele verden 
  • Egen tv-skærm med stort udvalg af film og spil
  • Vælg mellem 2 gratis måltider mad samt stort udvalg af drikkevarer inkl. øl, vin og spiritus
  • 5-stjernet service fra et 5-stjernet flyselskab
  • Moderne og miljøvenlige fly

Business Class

Oplev en befriende følelse af komfort og afslapning om bord Qatar Airways Business Class.

De brede lædersæder kan ligges ned 180 grader som en seng og har fodskammel og 8 massage indstillinger samt strømforsyning i sædet.

Med touch-screen underholdningningssystem, har du adgang til flere end 770 audio- og TV-muligheder. Qatar Airways sikre, at du ankommer frisk og udvilet til din destination.

Deres prisvindende kokke udvælger kun de bedste råvarer til at fremtrylle den lækreste menu. Qatars "fine dining" er en perfekt kombination af et udvalg af fine vine og champagner. Serveringen er fleksibel og du bestemmer selv hvornår du vil spise.

Pakkerejser

Hvis du både bestiller fly og hotel, er du dækket af Pakkerejseloven. Derfor er det smart at kombinere en billig flybillet med Qatar Airways med et godt hotel.

FDM travel tilbyder mange gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær tryg og bestil din pakkerejse nu. 
 
Ombord på Qatar Airways kan du uden ekstra omkostning medbringe 23 kg bagage per person, på alle deres oversøiske destinationer. På alle Qatars flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad samt drikkevarer. Oplev en 5-stjernet service ombord.