Flyv med United

Flyv fra Danmark til mere end 300 destinationer i USA og Latinamerika


United er et af verdens største flyselskaber og flyver dagligt over Atlanten til adskillige destinationer i USA og Latinamerika. United er en del af Star Alliancen og med United´s Atlantic Joint Venture partnere, Lufthansa og Air Canada, har du endnu flere valgmuligheder.

Derfor skal du vælge United:

  • United har daglig afgange fra Danmark via europæiske lufthavne til USA
  • United forbinder USA, Caribien og Latinamerika
  • United er med i Star Alliancen
  • Start nu! Bestil din flybillet til USA i dag

 

 

Med United kommer du endnu tættere på USA, Caribien og Latinamerika

Med United findes der mange veje fra Danmark og Europa til USA - og videre til resten af verden. United´s største tilslutningslufthavne fra Danmark er Frankfurt, München og Bruxelles. En anden meget populær og nem forbindelse er London Heathrow med den nye Star Alliance Terminal 2. Direkte fly med SAS til terminalen giver en nem og hurtig tilslutning med United´s flyafgange til USA fra samme terminal.

Fra de store tilslutningslufthavne er der flere daglige direkte ruter til bl.a. New York, Chicago, Washington DC, Houston, San Fransisco og Los Angeles. Dette giver helt suveræne muligheder for videre forbindelse til mere end 300 destinationer indenfor USA, Caribien og Latinamerika.

 

Prøv United Economy Plus®

Med United Economy Plus® får du op til 15 cm ekstra benplads, justerbare hovedstøtter og Individuel underholdning med audio/video on demand. For MileagePlus Premier-kunder er det uden omkostninger, men det kan også bookes gennem os, ved gaten eller hos United.

Facts om United:

United er verdens førende luftfartsselskab med en af branchens mest moderne flyflåder og tilbyder uendeligt mange kombinationsmuligheder for rejser over hele verden med over 5.600 daglige flyvninger fra 376 lufthavne på 6 kontinenter.

United modtog senest anerkendelse fra forretningsmagasinet FORTUNEs 2012-liste over luftfartens “World’s Most Admired Companies”.

Uniteds medlemsskab af verdens største luftfartsalliance, Star Alliance, giver kunder en række ekstra fordele, lige fra et omfattende rutenet til lounges og optjening og anvendelse af bonuspoint.

Hvilken klasse kan du vælge hos United?

  • United Economy class® med komfortable sæder
  • United Economy Plus® med ekstra benplads
  • United BusinessFirst® med 180° flat-beds (flysæder der kan forvandles til vandrette senge)


Alle flysæder har deres egen skærm med et bredt udvalg af underholdning fra flim, serier og børnekanaler samt diverse musikkanaler. På flere ruter har du selv mulighed for at downloade underholdningen til din bærebar eller tablet. På de fleste flystrækninger tilbydes Wi-Fi, mad og ikke alkoholiske drikkevarer. På langdistance strækninger tilbydes fri øl og vin til måltiderne.