Flybilletter til Lyon

bestil din flybillet til Lyon

Du kan vælge at bestille din flybillet til Lyon i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Lyon, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Frankrig, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Lyon er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Lyon i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lyon lufthavn - Lyon Saint Exupery Airport

Efter din flyrejse fra Danmark, lander du i Lyons internationale lufthavn, Lyon Saint Exupery Airport (LYS), der ligger ca. 30 km Nordøst for byen.

Navn: Lyon–Saint-Exupéry Lufthavn
Adresse: 69125 Colombier-Saugnieu, Frankrig
IATA kode: LYS

Transport til og fra Lyons lufthavn

Når du kommer med fly til Lyon, har du en række valgmuligheder, når du skal have transport til Lyons centrum:

Med tog
Frankrig er berømt for deres moderne lyntog, TGV'en, hvis rute forbinder landets største byer. Fra lufthavnen, kan du naturligvis også tage et TGV tog til Lyons centrum. Det kan bringe dig til midtbyen på ca. 28 min. Du finder togstationen mellem de to parkeringsområder.

Med bus
Du kan naturligvis også vælge at tage en bus til Lyons centrum. Du finder busstation mellem lufthavnens to terminaler, hvor der med den såkaldte Satobus er afgang til Lyon hvert 20. minut i dagtimerne.

Med taxi
Hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du naturligvis også bare tage en taxi til Lyons centrum. Du finder taxierne foran terminal 1, hvor du nemt og bekvemt på alle døgnets timer kan praje en vogn.

Med udlejningsbil
Hvis du gerne vil udvide din rejse til Lyon og fx udforske de franske Alper, kan det være en kæmpe fordel for dig at leje en bil. Hos FDM travel kan vi sørge for alt det praktiske, så du blot skal afhente din udlejningsbil i Lyons lufthavn, når du kommer med fly.

Mere om Lyon

Lyon er Frankrigs tredje største by og kendt for at være landets gastronomiske trækplaster. Byen ligger ca.100 km fra den Schweiziske grænse og ligger tæt på de storslåede Franske Alper. Gennem byen løber den smukke flod, Rhonen, og giver byen en romantisk atmosfære.

Selvom Lyon er særligt kendt for sine stilfulde bistroer og uovertrufne restauranter, har byen dog utroligt meget andet at byde på. Lyon er på mange områder en sofistikeret by, der rummer fantastiske shoppemuligheder, flotte arkitektoniske værker, spændende kultur og et utal af smukke grønne arealer og hyggelige kanaler.

Hvad end du er til renæssance, klassiske franske bygninger, eller middelalderstemning, har Lyon det hele. Oplev fx byens mini Eiffeltårn, operahuset eller kunstmuseet, Musée de Beaux Arts, som hvert år tiltrækker turister I hobetal. Lyon har I sandhed nogen for enhver smag, og det er let at komme dertil med fly.
Læs mere om Lyon