Flybilletter til Montpellier

Find og bestil din flybillet til Montpellier

Du kan vælge at bestille din flybillet til Montpellier i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Montpellier, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Frankrig, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Montpellier er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Montpellier i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Guide til Montpellier lufthavn

Montpellier Lufthavn ligger i byen Mauguio, der ligger ca. 9 km øst fra Montpellier.

Navn: Montpellier–Méditerranée Lufthavn
Adresse: 34137 Mauguio, Frankrig
IATA kode: MPL

Transport til og fra Montpellier lufthavn

Med bil
At leje en bil til din ferie i Montpellier gør ikke blot transporten til og fra lufthavnen nemmere, men det er også en glimrende mulighed for at få set alle de fantastiske steder, der ligger i området omkring Montpellier. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for en lejebil til en rigtig god pris. Bestil sammen med dine flybilletter til Montpellier hos FDM travel.

Med taxi
Den korte afstand til Montpellier gør det prismæssigt overkommeligt at tage en taxi, som du finder uden for ankomsthallen.

Med bus
Fra lufthavnen går der shuttlebusser til/fra Place de l'Europe i Montpellier. Herfra er det muligt at tage toget videre til sin destination eller gå det sidste stykke vej.