Flybilletter til Montpellier

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Montpellier i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Montpellier, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Frankrig, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Guide til Montpellier lufthavn

Montpellier Lufthavn ligger i byen Mauguio, der ligger ca. 9 km øst fra Montpellier.

Navn: Montpellier–Méditerranée Lufthavn
Adresse: 34137 Mauguio, Frankrig
IATA kode: MPL

Transport til og fra Montpellier lufthavn

Med bil

At leje en bil til din ferie i Montpellier gør ikke blot transporten til og fra lufthavnen nemmere, men det er også en glimrende mulighed for at få set alle de fantastiske steder, der ligger i området omkring Montpellier. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for en lejebil til en rigtig god pris. Bestil sammen med dine flybilletter til Montpellier hos FDM travel.

Med taxi

Den korte afstand til Montpellier gør det prismæssigt overkommeligt at tage en taxi, som du finder uden for ankomsthallen.

Med bus

Fra lufthavnen går der shuttlebusser til/fra Place de l'Europe i Montpellier. Herfra er det muligt at tage toget videre til sin destination eller gå det sidste stykke vej.