Flybilletter til Nice

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Nice i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Nice, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Frankrig, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

velkommen til nice

En ferie i Nice er ikke kun for de rige. Tag med fly til Nice og nyd alle de goder, den franske riviera har at byde på, uden at tømme opsparingen. Og Nice har masser at byde på. Naturligvis ligger badeferie højt på listen over aktiviteter. Lækre strande og azurblåt vand stort set midt i byen. Men der er også mulighed for at nyde kunst, musik og teater, og shopping er et yndet tidsfordriv i Nice. Masser af restauranter holder dig rigt forsynet med den lækreste franske mad, og bagefter står Nice's hektiske natteliv til din rådighed.

 

Nice lufthavn

Lufthavnen i Nice hedder Nice Côte d’Azur og ligger ved kysten ca. 6 km vest for centrum. Denne placering giver en ualmindelig smuk indflyvning med udsigt til den franske riviera, så sørg for at få vinduesplads i dit fly til Nice hvis det er muligt. Aéroport Nice Côte d’Azur håndterer over 9 mio. passagerer hvert år.

Navn: Nice Côte d'Azur International Airport
Adresse: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, Frankrig
IATA kode: NCE

Transport til og fra Nice lufthavn

Da afstanden fra lufthavnen ind til Nice er kort, er transporten overskuelig hvad angår både pris og tid.

Tog

500 meter fra Terminal 1 finder du SNCF-stationen Nice St. Augustin. De regionale tog afgår herfra til destinationer mellem Cannes og Vintimille. Alle andre linjer afgår fra Central Stationen i Nice. Det tager ca. 8 minutter fra lufthavnen til Nice centrum.

Med bil

At leje en bil til din ferie i Nice gør ikke blot transporten til og fra lufthavnen nemmere, men det er også en glimrende mulighed for at få set alle de fantastiske steder, der ligger uden for Nice. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for en lejebil til en rigtig god pris. Bestil sammen med dine flybilletter til Nice hos FDM travel.

Med taxi

Den korte afstand til Nice gør det prismæssigt overkommeligt at tage en taxi, som du finder uden for ankomsthallen.

Med bus

Buslinje 98 og 99 afgår begge fra både terminal 1 og 2 ca. hvert 20.-30. minut. Linje 98 kører til busstationen i centrum af Nice og linje 99 til togstationen. Turen til centrum tager ca. 30 minutter.

Shuttle eller privat service

Du har også mulighed for at booke enten en privat bil eller en lufthavns-shuttle. Der findes et væld af udbydere på området, og du kan finde henvisninger på lufthavnens hjemmeside. Desuden har flere hoteller i Nice en shuttle-service, så forhør dig på dit hotel inden afrejse.