Hotel Saint-Christophe, Nantes, Loire

Charme i La Baule

Hotel Saint-Christophe, La Baule-Escoublac (Loire /Atlanterhavet)

Hotel Saint Christophe ligger i fredfyldte grønne omgivelser i hjertet af La Baule og har bevaret al sin ægthed fra en af de smukkeste dele af denne badeby. I haven ligger fire villaer fra 1900-tallet, alle med en hyggelig atmosfære, som typisk er bauloise.

Hvert værelse er unikt med sin egen indretning og særegenheder, der er med til at gør det så bedårende. Den ene forfører med et glimt af havet, det andet ved dets smukke tapet eller dejlige balkon og det tredje ved sin poetiske åbning mod La Baules blå himmel.

Fra 475 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

oplev Lokale smage 

Dette charmerende hotel blev opført i 1913 og består i dag af 4 villaer med arkitektur fra 1900-tallet: Saint-Christophe, som huser receptionen, restauranten og nogle værelser, Saint-François, renoveret i 2016, Sainte-Claire og Ker Janick. I forbindelse med disse villaer ligger en storslået blomsterhave, der får jer til at glemme, at vi er i hjertet af en badeby, et stenkast fra La Baule-markedet og mindre end 100 meter fra stranden.

Hotellets restaurant 'La Table du Saint-Christophe' serverer et kreativt køkken, helt hjemmelavet med lokale og sæsonbestemte råvarer. Menuerne ændres jævnligt, afhængigt af de tilgændelige produkter fra Guérande-halvøen og det lokale fiskeri. Om sommeren kan I nyde den store blomsterterrasse med udsigt over Notre Dame-kirken.

Hotellet ligger i en region med en rig gastronomisk arv, og restauranten sætter en ære i at fremme dens mangfoldighed. Kokken kender områdets producenter personligt og besøger dem hver uge på La Baule-markedet eller på deres gårde for at diskutere produkter, opdage nye produkter og forhøre sig om høsten. Direkte kontakt med producenter og bæredygtigt landbrug er vigtige temaer.

De 44 værelser er fordelt på de fire villaer og alle værelser er forskellige i størrelse, indretning og egenskaber, men alle med al moderne komfort. Og om morgenen venter en lækker morgenmad med friske produkter, der serveres i spisestuen og på solrige dage på terrassen. Og hvis I vil sove længe, kan I også få serveret morgenmaden på værelset frem til middag.

Galleri

Kort

Vis på kort