Drømmen om det vestlige USA

15 dages Kør-selv-Forslag med alt det bedste i det vestlige USA

Storbyer, Stillehav og nationalparker. Tag på en uforglemmelig rejse igennem det vestlige USA. Oplev alle kontrasterne, når I kører fra strålende millionbyer langs den forrevne Stillehavskyst til monumentale bjergformationer og ørkenlandskaberne i The Wild, Wild West. Denne 15 dages rundrejse giver jer det absolut bedste af det vestlige USA.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem det vestlige USA.

Fra 20.845 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 15 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
Ca. 3.885 km

6.583 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

Afrejse Danmark - San Francisco, Californien (22 km)

Velkommen til smukke San Francisco, hvor den ikoniske Golden Gate Bridge tager imod jer. Besøg det pulserende Fisherman’s Wharf og hils på byens mest charmerende indbyggere, de brølende søløver, der slikker solskin på Pier 39. Eller kør en tur med de klassiske kabelsporvogne, der stædigt kravler op ad byens stejle gader. I San Francisco får I en skøn start på jeres rejse.

Der er så meget at opleve i San Francisco, at I måske bør overveje en ekstra overnatning her. Det hjælper vi naturligvis gerne med at arrangere. 

Overnatning San Francisco.
 

San Francisco – Pismo Beach, Californien (428 km)

Dagens rejse langs den forrevne californiske kyst er en storslået oplevelse. I de mange State Parks venter der smukke vandreture i farverig natur og panoramiske vues over havets maleriske bugter. I kan også vælge at tage den eksklusive ”17 Mile Drive” langs Monterey-bugten, hvor millionvillaer og skønne udsigter forskønner jeres rejse.

I San Simeon kan I gøre et stop og besøge aviskongen William Randolph Hearst's slot, Hearts Castle.

Overnatning i Pismo Beach.

Pismo Beach - Los Angeles/Anaheim, Californien (335 km)

Turen i dag går igennem det kuperede vinområde syd for Santa Maria, hvor druerne vokser i frodige dale mellem tågedækkede bjergtoppe. Læg vejen forbi Solvang, den gamle danske koloni med stråtækte huse og vindmøller, hvor danske traditioner stadig dyrkes, om end i lidt forvrænget form. Ikke langt derfra ligger en af USA’s smukkeste kystbyer, Santa Barbara. Den spanskinspirerede gamle bydel og gyldne strande danner rammen om en skøn pause, inden I fortsætter mod Los Angeles og Anaheim.

Overnatning i Anaheim.

Ophold i Los Angeles/Anaheim

Hollywood, Beverly Hills, The Valley eller Santa Monica. Los Angeles er fuld af trendy, multikulturelle kvarterer, der hver især viser jer byen i et nyt lys. Besøg det nærliggende Disneyland eller Universal Studios og få en underholdende dag for hele familien, lad latinamerikanske rytmer og afrikansk kunst fylde jer med livsglæde eller forkæl jer selv med kulinariske eventyr og et pulserende natteliv. L.A. er en verden af oplevelser.

Overnatning i Anaheim.

Los Angeles/Anaheim - Palm Springs, Californien (145 km)

Turen i dag hører til blandt de kortere køreture, når fortsætter til Palm Springs, øst for Los Angeles. I Palm Springs venter der afslapning ved poolen, hvor I kan forvente dejlig varme, da byen ligger i et ørkenlandskab.

Omkring 20 km inden I når til Palm Springs, kører I gennem Cabazon. Her ligger et af de bedste Premium Outlets, hvor der er mulighed for også at købe luxury brands som fx Gucci, til outletpriser. 

Overnatning i Palm Springs.

Palm Springs - Lake Havasu, Arizona (313 km)

Fra Palm Springs går det nu mod Lake Havasu. Undervejs kører I langs Joshua Tree nationalpark, som I har mulighed for at køre igennem uden at lægge særlig mange kilometer til ruten.

I Lake Havasu City kan I ikke undgå at lægge mærke til London Bridge, der oprindeligt blev opført i London, hvor den krydsede Themsen. I dag krydser broen Coloradofloden. 

Overnatning i Lake Havasu City.   

Lake Havasu – Grand Canyon Southrim, Arizona (372 km)

Bered jer på en naturoplevelse ud over det sædvanlige, når I kører til fantastiske Grand Canyon. I kan vælge at køre ad den legendariske hovedvej Route 66. Her kommer I forbi autentiske road stops som byen Kingman, præriebyen Truxton, den historiske Hackberry General Store, der er et Route 66 ”must see”, og autentiske Seligman.

Grand Canyon er i sig selv et syn I aldrig vil glemme. Nyd det fantastiske panorama over kløften i solnedgangen og få en oplevelse for livet.

Overnatning i Tusayan, direkte ved indgangen til Grand Canyon National Park.

Grand Canyon – Monument Valley, Arizona (301 km)

Det fascinerende og tyndt befolkede Navajo-reservat ligger for jeres fødder i dag. Her kan i besøge Hopi-stammens byer, hvor Hopi Cultural Center i Second Mesa og Hubbell Trading Post, der er en af de ældste handelsstationer, giver jer et fascinerende indblik i de indfødte amerikaneres kultur.
 
Det ikoniske landskab i Monument er dog dagens absolutte højdepunkt. De rødlige, fritstående klipper har været kulisse i mange westernfilm; mere amerikansk bliver det næppe. Landskabet er formet af erosion gennem flere millioner af år, hvor vand, vind og vejr har fået den bløde overflade til at forsvinde, så kun de hårdeste strukturer står tilbage.

Overnatning i Kayenta, nær Monument Valley.

Monument Valley – Page/Lake Powell, Arizona (199 km)

Efter en køretur igennem et langstrakt fladt landskab kommer I til Lake Powell, en opdæmmet sø, der har dannet et specielt, men uhyre smukt sølandskab. Her kan I bruge dagen på bådture, vandski, kano- eller vandreture i de imponerende omgivelser. I kan også besøge Glen Canyon Visitor Center og se den gigantiske dæmning.

I har også mulighed for at besøge Antelope Canyon, hvor farvespillet i klipperne slår selv de største forventninger. 

Overnatning i Page.

Lake Powell – Bryce Canyon, Utah (248 km)

En ny nationalpark venter jer i dag. I Bryce Canyon vil I opleve et eventyrlandskab med kunstneriske klippeformationer i et væld af gule og røde nuancer. Det eroderede landskab står nærmest som en forstenet skov, og I kan selv bestemme om I vil udforske det til fods eller indtage det fra nogle af de mange udsigtspunkter. Uanset er det en helt speciel oplevelse at stå midt i det glødende rød-gule stenunivers.

Overnatning i Bryce Canyon City.

Bryce Canyon – Zion National Park, Utah (166 km)

I dag vil I for alvor opleve kontrasterne i det vestlige USA. Fra toppen af Bryce Canyons eventyrlige landskab går turen til Zion National Parks frodige dale, hvor de imponerende røde klippevægge tårner højt over jer. I dette formidable naturreservat kan I opleve de mange vandfald og panoramiske vues, så giv jer god tid til at udforske de mange naturskatte.

Overnatning i Springdale, lige ved indgangen til Zion National Park.
 

Zion National Park – Las Vegas, Nevada (265 km)

Nu går turen til Las Vegas, hvor farverige hoteller skyder op midt i det golde ørkenlandskab. I Las Vegas, mulighedernes by, kan I sejle i gondoler i Venedig, prøve en rutsjebane på toppen af New York eller måske kigge ind i pyramiderne. Her kan alt lade sig gøre. I kan selvfølgelig også prøve lykken på kasinoerne, nyde et magisk Las Vegas-show eller mæske jer i gourmet. Uanset, så bør I opleve det betagende lyshav, der skyller over the Strip, når mørket lægger sig omkring ørkenbyen.

Har I lyst til en oplevelse på vejen, kan I køre via den lille State Park, Valley of Fire. 

Overnatning i Las Vegas.
 

Las Vegas – Death Valley, Californien (196 km)

Fra Las Vegas pulserende storbyliv går turen nu til det dramatisk klingende Death Valley, Nordamerikas varmeste, tørreste og lavest beliggende Nationalpark. Naturen her er formet af ekstremer, hvor sneklædte bjergtinder stikker op midt i et landskab så tørt, at jorden krakelerer. Få et panoramisk vue over Death Valley fra Dante’s View, udforsk det enestående landskab i Badwater: det lavest punkt i den vestlige verden, og de unikke kunstnerisk og farverige bjergeformationer, der pryder landskabet.

Overnatning i Death Valley.

 

Death Valley – Yosemite National Park, Californien (575 km)

Dagens rejse tager jer fra et af de varmeste steder i verden til køligere luftlag i den maleriske Yosemite National Park. Fra Glacier Point venter der et enestående syn over parkens halvskallede, bugtende bjergtoppe, der strækker sig så langt øjet rækker. De imponerende granitklipper, uberørte skove og brusende vandfald står i stærk kontrast til ørkenens golde vidder.

Undervejs kan I holde en pause i Mammoth Lakes og nyde den friske luft.

Bemærk, at Tioga Passet (Highway 120) er lukket fra omkring november til slut maj el. juni og ruten forlænges med 290 km syd om Sequoia National Park. Overnatningen i Death Valley kan, i denne periode, med fordel flyttes til Visalia.

Overnatning i El Portal, ved indgangen til Yosemite National Park.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.845 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-San Francisco retur
 • 14 hotelovernatninger (3-4 stjernede hoteller)
 • 2 ugers billeje inkl. forsikring

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entre til nationalparkerne

Om rejsen

Denne tur er beregnet på gode standard hoteller.
Ønsker I Budget eller Superior hoteller undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 17 år uden opredning i forældres værelse er uden ekstra omkostninger.

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen San Francisco eller måske i en af nationalparkerne.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011