Flybilletter til Kreta

Bestil din flybillet til Kreta

Du kan vælge at bestille din flybillet til Kreta i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Kreta, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Grækenland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Kreta er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Kreta i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Lufthavne på Kreta

Når du kommer med fly til Kreta, er der to forskellige lufthavne, du kan ankomme til. Den største er Heraklion Lufthavn, som også er Grækenlands næst-travleste lufthavn - kun overgået af Athen Lufthavn. Den anden lufthavn, hvor du kan ende din flyrejse, er Chania Lufthavn, som er en kombination af civil og militær lufthavn, hvilket medfører nogle restriktioner af bl.a. fotografering på landingsbanen og i terminalerne. Derudover findes der på Kreta indenrigslufthavnen Sitia - som vi dog ikke vil komme nærmere ind på her.

Catania Lufthavn

Heraklion Airport er beliggende ved Kretas nordkyst kun 5 km fra Heraklion by.

Navn: Heraklion International Airport
Adresse: Heraklion 716 01, Grækenland
IATA kode: HER

Palermo Lufthavn

Chania Lufthavn er beliggende på Akrotiri-halvøen ved Kretas nordvestlige kyst ca. 14 km fra Chania by.

Navn: Chania Airport "Ioannis Daskalogiannis"
Adresse: National Road Aerodromiou-Soudas, Chania 731 00, Grækenland
IATA kode: CHQ

Transport til og fra lufthavnene

Den mest benyttede form for lufthavnstransport er bil, egen eller taxi, men der er dog også et begrænset udbud af offentlig transport.

Bus
Der kører én bus mellem Heraklion lufthavn og Eleftherias Square i Heraklions centrum. Billetter skal købes inden du stiger på bussen. Du finder også kun én busrute, der kører til og fra Chania lufthavn. Den kører mellem lufthavnen og Chania by og har 7 afgange om dagen. Rejsetiden er ca. 30 minutter.

Taxi
Taxiholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen. Herfra kan du blive kørt til din ønskede destination, uanset hvor på Kreta det er. Vær opmærksom på, at der er tillæg for lufthavnskørsel og evt. også for bagage. Fra Chania lufthavn kan du bestille taxi hjemmefra.

Lejebil
Har du kørekort, er det bedste valg af transportmiddel at leje en bil. Det giver dig desuden frie muligheder under hele din ferie på Kreta. Vi kan sørge for, at der står en bil klar til dig, når du lander med fly på Kreta, og via vores gode samarbejdspartnere er du sikker på en rigtig god pris.

Kreta som rejsemål

Kreta er en vidunderlig ø med et utal af muligheder for turister på flyrejse. Her kan du gå på historisk opdagelse i antikkens mange levn, du kan vandre gennem Samaria kløften eller tage en ridetur i Kretas skønne og alsidige natur. Du kan shoppe og spise dig igennem Kretas store og små byer, og så kan du naturligvis nyde strandene, vandet og det pragtfulde klima. Kreta har noget for alle, uanset alder og interesser, og du kommer let dertil med fly.
Læs mere om Kreta