Flybilletter til Amsterdam

Bestil din flybillet til Amsterdam

Du kan vælge at bestille din flybillet til Amsterdam i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Amsterdam, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Holland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Amsterdam er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Amsterdam i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Amsterdam lufthavn

Efter din rejse med fly til Amsterdam, lander du i Amsterdam Airport Schiphol , som ligger ca. 18 km. sydvest for Amsterdam og dagligt håndterer ca. 50 mio. passagerer. Schiphol er en stor moderne lufthavn, der bl.a. byder på trådløst internet, shopping, massagecenter og spændende kunst i Amsterdam Rijksmuseums lufthavnsfilial.

Schiphol lufthavn var oprindeligt fra begyndelsen af 1900-tallet en militær flyvebase, men blev siden 1920 ligeledes benyttet af civile fartøjer. Schiphol lufthavn har 6 landingsbaner – den seneste blev indviet i 2003, mens en syvende er på tegnebrættet. Lufthavnen er ombygget til én stor terminal, inddelt i tre store afgangshaller. Der forelægger planer om at udvide Schiphol med en terminal mere mellem Zwanenburgbaan og Polderbaan. 

  • Navn: Amsterdam Airport Schiphol
  • Adresse: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Holland
  • København – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 25 minutter
  • Ålborg – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 25 minutter
  • Billund – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 10 minutter

Transport til og fra Schiphol lufthavn i Amsterdam

Når du lander med fly til Amsterdam, er det let og hurtigt at komme til og fra Schiphol lufthavn. Transportnettet omkring lufthavnen og byen er veludbygget, og du finder du tv-skærme i ankomsthallen, der lister dine transportmuligheder med rejsetider, afgangstider, priser og andre praktiske forhold. Dine transportmuligheder er følgende:

Med bus
Schiphol lufthavn har et stort udvalg af busser, der kører dig til alle dele af Amsterdam efter din flyrejse. Skal du til Amsterdam centrum, skal du koncentrere dig om linierne 370 og 197. Busstationen er placeret uden for hovedindgangen til ankomstområdet og kører fra tidlig morgen til sen aften. Køretiden til Amsterdam centrum er sjældent længere end 30 minutter, men i myldretid kan tog dog være et bedre alternativ.

Med hotel shuttlebus
Nogle Amsterdam hoteller tilbyder deres gæster gratis shuttlebus service eller er tilknyttet en almindelig shuttlebus service til og fra Amsterdam lufthavn. Kontakt evt. dit hotel inden din flyrejse, og forhør dig om mulighederne.

Med tog
Tog er den letteste og mest bekvemme måde at komme fra Schiphol lufthavn til Amsterdams hovedbanegård i centrum. Schiphol lufthavn har sin egen togstation, hvorfra du kan tage med toget, når du er landet med dit fly til Amsterdam. Toget afgår cirka hvert 10. minut, turen varer omkring et kvarter.

Med taxi
En tur med taxa kan være en fordel, hvis du har meget baggage. Når du rejser med fly til Amsterdam kan du køre til Amsterdam centrum i taxi på omkring 20 minutter uden for myldretiden. Lufthavnens officielle taxiholdeplads ligger lige uden for ankomsthallen, så hold dig fra de tilbud om pirat-taxikørsel, som du kan få inde i selve ankomsthallen.Taxaerne kan kendes ved deres blå nummerplader og deres taxaskilte på bilens tag. Taxaerne har en opstartstakst på ca. € 5, og det forventes ydermere at give 5-10% i drikkepenge.

Med udlejningsbil
Du har også mulighed for at leje en udlejningsbil i forbindelse med din flyrejse til Amsterdam. Området omkring Amsterdam og resten af Holland byder på fantastiske oplevelser, så lej en billig udlejningsbil igennem FDM travel i dag. Så står den i Schiphol lufthavn og venter på, at du lander med dit fly til Amsterdam.