Flybilletter til Dublin

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan bestille din flybillet til Dublin i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Dublin, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Bestil online

Information

Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn, der er den største lufthavn i Irland, ligger ca. 10 km nord for Dublin Centrum. Når du skal til og fra lufthavnen foregår det enten med bus til centrum eller taxi eller bil. Fra lufthavnen i Dublin har du også et godt udgangspunkt for at komme til Belfast, der ligger ca. 1 time og 40 minutters kørsel derfra.

Navn: Dublin Airport (irsk: Aerfort Bhaile Átha)
IATA kode: DUB

 

Værd at vide om flybilletter til Dublin

Find de billige fly til Dublin

Normalt finder du de billige fly til Dublin, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Dublin på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag.

Bestil dit fly til Dublin i god tid, og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Dublin.

Prisen på fly til Dublin er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Dublin i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder,
at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Dublin hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Dublin

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Dublin fra det pågældende selskab. Du har også
mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Dublin uden mellemlandinger.