Flybilletter til Firenze

Bestil din flybillet til Firenze

Du kan vælge at bestille din flybillet til Firenze i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Firenze, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Italien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Firenze er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Firenze i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Amerigo Vespucci lufthavn i firenze

Når du rejser med fly til Firenze, lander du i lufthavnen Amerigo Vespucci, som er opkaldt efter den italienske opdagelsesrejsende med samme navn. Lufthavnen er den største i Toscana og håndterer ca. 5 mio. passagerer årligt. Lufthavnen ligger blot 4 km fra Firenze by.

Det er også muligt at tage til Firenze via lufthavnene i Pisa og Bologna.

Navn: Aeroporto di Firenze, Amerigo Vespucci
Adresse: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italien
IATA kode: FLR
Flyvetider til Firenze lufthavn: Der er ingen direkte fly til Firenze – flyvetider varierer.

Fordele og ulemper ved Amerigo Vespucci lufthavn

Fordele: Velfungerende lufthavn med alle de services og faciliteter, du kan forlange af en international lufthavn. Find sofistikerede smykker hos Elegance Line eller mode hos butikkerne Made in Italy og Conte of Florence. Hvis man trænger til lidt at spise, anbefales det at besøge A-Café og My Chef.

Transport til og fra Amerigo Vespucci lufthavn

Amerigo Vespucci lufthavn ligger kun ca. 4 km uden for byen, så transporttiden er minimal. Når du lander med fly til Firenze, har du kun ca. 15 min. til centrum. 

Med tog
En overdækket gangsti på ca. 40 meter forbinder lufthavnen med banegården. Herfra kører der direkte tog til Pisa Central Station, hvorfra der er adgang til hele det italienske jernbanenet.

Med bus
Der kører lufthavnsbusser - "Volainbus"- mellem lufthavnen og busterminalen Sita i Firenzes centrum hver dag mellem 5:30 og 23:30. Turen tager ca. 20 minutter og bussen har stoppested udenfor ankomsthallen.

Bus 3 fra CPT Firenze kører mellem lufthavnen og centrum i Pisa hvert 20. minut. Fra lufthavnen standser bussen flere steder på køreturen – blandt andet Pisa Central Station og Piazza Vittorio Emanuele. Billetten gælder i en time i hele bynettet og koster mindre end € 1.

Med taxa
Hvis du vælger at tage en taxa ind til Firenze fra lufthavnen, så ligger prisen på cirka. € 15 – 20, og turen tager ca. 15-20 min.

Billeje
Vi anbefaler ikke at leje en vil, hvis du har planer om at opholde dig i selve Firenze by hele ferien.

Ønsker du at opleve Toscana på egen hånd, eller bor du en smule uden for Firenze er det til gengæld en god idé med en lejet bil – enten for en enkelt dag eller to, eller for hele ferien. Toscana er et fantastisk sted at køre rundt i bil, og der ligger mange andre spændende byer ud over Firenze. Bestil en bil hos FDM travel samtidig med din booking af flybilletter til Firenze.