Flybilletter til Napoli

Find og bestil din flybillet til Napoli

Du kan vælge at bestille din flybillet til Napoli i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Napoli, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Italien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Napoli er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Napoli i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Napoli lufthavn – Aeroporto Internazionale di Napoli

Efter din flyrejse fra Danmark ankommer du til Napolis internationale lufthavn, Aeroporto Internazionale di Napoli, der ligger ca. 4 km, eller 15 minutters kørsel fra byens centrum.

Navn:  Aeroporto Internazionale di Napoli (Naples International Airport)
Adresse: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli NA, Italien
IATA kode: NAP
Flyvetider til Napoli: Ingen direkte fly til Napoli, hurtigste rejsetid med mellemlandinger er på 5 timer og 15 minutter.

Transport til og fra Napoli lufthavn

Når du lander i Napoli internationale lufthavn, kan du vælge mellem forskellige former for transport til byens centrum:

Med bus
Fra Napolis lufthavn, kan du nemt tage en bus til byens centrum. Tag fx linje 3S (Alibus) der i hverdagen kører hvert 20. minut. Bussen kører dig direkte til Napolis centrum og pladsen, Piazza Garibaldi.

Med taxi
Det hurtigste og nemmeste for dig, er naturligvis at tage en taxi ind til Napolis centrum. Du skal dog regne med, at prisen allerede er fastsat, hvis du skal til Napolis centrum. Taxiholdepladsen finder du foran ankomsthallen.

Med udlejningsbil
Hvis du ønsker at se mere af Italien end blot Napoli, kan det være en rigtig god idé at leje en bil. Hos os kan du nemt leje udlejningsbil, så den står klar til dig, når du ankommer i lufthavnen.

Sådan finder du de billige flybilletter til Napoli

Du finder ofte de billigeste flybilletter, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du tit få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Napoli på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Napoli i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

Prøv at indtaste din rejseperiode i søgemaskinen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Napoli.

Kort om Napoli

Napoli er Syditaliens største by. Nogle kalder den pizzaens hjemstavn, da dette er stedet hvor pizzaen blev opfundet. Det er dermed selvsagt, at du kan få verdens lækreste pizzaer i denne by. Napoli ligger tæt på vulkanen Vesuv og er omgivet af fantastisk natur, bjerge og lækre sandstrande. Byen har desuden en smuk havn, hvorfra du kan opnå færgeforbindelser til Sicilien, Sardinien og Tunesien.

Er du historie eller kunstinteresseret, er Napoli lige stedet for dig. Her kan du bl.a. opleve verdens ældste opera, Theatro San Carlo, som stammer helt fra 1737. Du kan også tage til Pompei, hvor du kan se den berømte forsvundne by, som er blevet udgravet under vulkanen. Napoli er et godt bud på en spændende Italiensk storby, hvor du kan få den Italienske mentalitet helt ind under huden, og hvor der er mange muligheder for unikke oplevelser. Læs mere om Napoli