Flybilletter til Dubrovnik

Bestil din flybillet til Dubrovnik

Du kan vælge at bestille din flybillet til Dubrovnik i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Dubrovnik, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Kroatien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Dubrovnik er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Dubrovnik i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Dubrovnik lufthavn

Efter din flyrejse til Dubrovnik i Kroatien lander du i lufthavnen, som ligger ca. 22 km syd for Dubrovnik i Cilipi, hvorfor den også omtales som Cilipi Lufthavn. I sommerperioden er lufthavnen meget travl, da Dubrovnik er mål for mange sommerrejsende.

Navn: Dubrovnik Lufthavn (Cilipi Lufthavn)
Adresse: 20213, Čilipi, Kroatien
IATA kode: DBV
Flyvetider til Dubrovnik:
København - Dubrovnik: ingen direkte fly, men ca. 4 timer med mellemlanding i Zagreb
Billund – Dubrovnik: ingen direkte fly til Dubrovnik

Transport til og fra Dubrovnik lufthavn

Når du ankommer til Dubrovnik efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Dubrovnik centrum:

Med bus
I Dubrovnik Lufthavn er der tre forskellige busselskaber, der kører mellem centrum og lufthavnen. Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du busser, der kører til centrum i Dubrovnik.

Med taxi
Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. Holdepladsen finder du foran terminalen, og det er en god ide at aftale en pris, inden I kører.

Billeje i Dubrovnik
Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Dubrovnik, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje i Dubrovnik.