Flybilletter til Dubrovnik

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan bestille din flybillet til Dubrovnik i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Dubrovnik, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Kroatien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Dubrovnik lufthavn

Efter din flyrejse til Dubrovnik i Kroatien lander du i lufthavnen, som ligger ca. 22 km syd for Dubrovnik i Cilipi, hvorfor den også omtales som Cilipi Lufthavn. I sommerperioden er lufthavnen meget travl, da Dubrovnik er mål for mange sommerrejsende.

Navn: Dubrovnik Lufthavn (Cilipi Lufthavn)
Adresse: 20213, Čilipi, Kroatien
IATA kode: DBV
Flyvetider til Dubrovnik:
København - Dubrovnik: ingen direkte fly, men ca. 4 timer med mellemlanding i Zagreb
Billund – Dubrovnik: ingen direkte fly til Dubrovnik

Transport til og fra Dubrovnik lufthavn

Når du ankommer til Dubrovnik efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Dubrovnik centrum:

Med bus

I Dubrovnik Lufthavn er der tre forskellige busselskaber, der kører mellem centrum og lufthavnen. Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du busser, der kører til centrum i Dubrovnik.

Med taxi

Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. Holdepladsen finder du foran terminalen, og det er en god ide at aftale en pris, inden I kører.

Billeje i Dubrovnik

Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Dubrovnik, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje i Dubrovnik.