Flybilletter til Zagreb

Find og bestil din flybillet til Zagreb

Du kan vælge at bestille din flybillet til Zagreb i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Zagreb, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Kroatien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Zagreb er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Zagreb i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Zagreb lufthavn

Efter din flyrejse til Kroatien lander du i Franjo Tuđman Lufthavn, også kaldet Pleso Lufthavn, som ligger ca. 15 km syd for Kroatiens hovedstad, Zagreb. Lufthavnen i Zagreb er Kroatiens største og centralpunktet for al flytrafik i landet.

Navn: Franjo Tuđman Lufthavn
Adresse: Ulica Rudolfa Fizira 1, 10150, Zagreb, Kroatien
IATA kode: ZAG
Flyvetider til Zagreb:
København - Zagreb: ca. 2 timer med direkte fly
Billund – Zagreb: ingen direkte fly til Zagreb, korteste rejsetid med 1 skift er på ca. 4 timer.

Transport til og fra Zagreb lufthavn

Når du ankommer til Zagreb efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Zagreb centrum:

Med bus
Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du lufthavnsbussen (Pleso Prijevoz), der hver halve time kører til hovedbanegården i Zagreb.

Med taxi
Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. Holdepladsen finder du foran terminalen og selvom det skulle være nemt at få en taxi, kan du også bestille en bil i forvejen.

Billeje i Zagreb
Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Zagreb, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje i Zagreb.

Kort om Zagreb

Zagreb ligner på mange måder øvrige Europæiske hovedstæder. Det er en aktiv by med masser af fester, udstillinger og arrangementer. Trods den tragiske borgerkrig i det tidligere Jugoslavien, fremstår byen om muligt endnu smukkere, end det gjorde for ti år siden. Mange af de historiske byer og seværdigheder har gennemgået en omfattende genopbygning efter krigen, så mange bygninger fremstår endnu flottere, end tidligere. Du kan således opleve et Zagreb i fuld flor og fremdrift, der byder på mange spændende rejseoplevelser. Rejser du lidt udenfor byen, finder du i øvrigt en skøn natur.