Flybilletter til Innsbruck

Bestil din flybillet til Innsbruck

Du kan vælge at bestille din flybillet til Innsbruck i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Innsbruck, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Østrig, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Innsbruck er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Innsbruck i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Innsbruck lufthavn

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Innsbruck lufthavn, Flughafen Innsbruck, der ligger kun 5 km øst for byen.

Transport til og fra Innsbruck lufthavn

Du har flere muligheder, når du skal finde en transportform til Innsbrucks centrum.

Med bus
Du kan nemt tage en bus til Innsbrucks hovedbanegård, der ligger i byens centrum ved Südtiroler Platz. Tag busrute F, der går hvert kvarter og kører dig direkte til togstationen på bare 17 minutter. Stoppestedet finder du foran lufthavnens hovedindgang.

Med taxi
Da Innsbruck lufthavn kun ligger få kilometer fra lufthavnen, er det nemt og hurtigt for dig at tage en taxi til dit hotel i centrum. Du skal dog kalkulere med, at det koster mere end hvis du tager en bus. Du kan altid få en taxi i lufthavnen. Taxierne er at finde på holdepladsen foran lufthavnens hovedindgang.

Med udlejningsbil
Når du tager på skiferie, kan det være en stor fordel at have egen bil. Hvis du derudover gerne vil opleve mere af Østrig, er en bil også en rigtig god og nem løsning. Du kan med fordel leje en bil hos FDM Travel.