Flybilletter til Salzburg

Book dine flybilletter online

Her kan du bestille din flybillet til Salzburg. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Salzburg.

bestil online

information

Salzburg lufthavn – W. A. Mozart Flughafen

Efter din flyrejse til Salzburg ankommer du til Østrigs internationale lufthavn, W A Mozart flughafen, der ligger ca. 6 km fra Salzburg.

 

Transport til og fra Salzburg lufthavn

Selvom afstanden fra Salzburg lufthavn til Salzburgs centrum er ganske kort, har du flere muligheder for transport:

Med tog

Toget til Salzburgs hovedbanegård tager kun 15 minutter. Toget afgår jævnligt og kører til mange andre populære rejsemål i Østrig som fx Zell am See, St. Johan og Kitzbühel.

Med bus

Hvis du vælger at rejse med bus fra lufthavnen til Salzburgs centrum, har du en række busser at vælge mellem. Tag fx bus nr. 2 der kører fra lufthavnen og direkte til Salzburgs hovedbanegård (Hauptbahnhof). Bussen går hvert 10. minut og koster et par Euro. Du kan også tage bus nr. 27 som kører hver 15-20 minut.

Med udlejningsbil

Det kan også vælge billeje i Salzburg. En populær løsning for dem der rejser på skiferie til Salzburg om vinteren og dem der ønsker friheden om sommeren. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på din lejebil. Bestil den her så den stå parat når du lander i lufthavnen.
 

Kort om Salzburg

Den smukke østrigske by, som var komponisten Mozarts fødested, er helt utrolig velbevaret. Byen er præget af kirker, slotte og flotte paladser. Højt over byen ses borgen Hochensalzburg, som er en af byens mest populære attraktioner. Du kan tage en tandhjulsbane op til borgen og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Nede i byen snor de charmerende små gader sig overalt og er prydet med gamle barokhuse. Faktisk er denne Tyrolske metropol på UNESCOS liste over Verdens kulturarv. Salzburg er også en kulturel magnet, som hvert år har en pakket kulturkalender, der omfatter alt fra koncerter og opera til skuespil. Salzburg er en anbefalelsesværdig destination, hvor du uden tvivl kan få mange spændende oplevelser.