Flybilletter til Salzburg

Find og bestil din flybillet til Salzburg

Du kan vælge at bestille din flybillet til Salzburg  i Østrig i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Salzburg, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Østrig, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Salzburger er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Salzburg i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Salzburg lufthavn – W. A. Mozart Flughafen

Efter din flyrejse til Salzburg ankommer du til Østrigs internationale lufthavn, W A Mozart flughafen, der ligger ca. 6 km fra Salzburg.

Prisen på fly til Salzburger er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på fly til Salzburg i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Salzburg hos FDM travel.

Transport til og fra Salzburg lufthavn

Selvom afstanden fra Salzburg lufthavn til Salzburgs centrum er ganske kort, har du flere muligheder for transport:

Med tog
Toget til Salzburgs hovedbanegård tager kun 15 minutter. Toget afgår jævnligt og kører til mange andre populære rejsemål i Østrig som fx Zell am See, St. Johan og Kitzbühel.

Med bus
Hvis du vælger at rejse med bus fra lufthavnen til Salzburgs centrum, har du en række busser at vælge mellem. Tag fx bus nr. 2 der kører fra lufthavnen og direkte til Salzburgs hovedbanegård (Hauptbahnhof). Bussen går hvert 10. minut og koster et par Euro. Du kan også tage bus nr. 27 som kører hver 15-20 minut.

Med udlejningsbil
Det kan også vælge billeje i Salzburg. En populær løsning for dem der rejser på skiferie til Salzburg om vinteren og dem der ønsker friheden om sommeren. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på din lejebil. Bestil den her så den stå parat når du lander i lufthavnen.
 

Kort om Salzburg

Den smukke østrigske by, som var komponisten Mozarts fødested, er helt utrolig velbevaret. Byen er præget af kirker, slotte og flotte paladser. Højt over byen ses borgen Hochensalzburg, som er en af byens mest populære attraktioner. Du kan tage en tandhjulsbane op til borgen og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Nede i byen snor de charmerende små gader sig overalt og er prydet med gamle barokhuse. Faktisk er denne Tyrolske metropol på UNESCOS liste over Verdens kulturarv. Salzburg er også en kulturel magnet, som hvert år har en pakket kulturkalender, der omfatter alt fra koncerter og opera til skuespil. Salzburg er en anbefalelsesværdig destination, hvor du uden tvivl kan få mange spændende oplevelser.
Læs mere om Salzburg