Flybilletter til Faro

Bestil din flybillet til Faro

Du kan vælge at bestille din flybillet til Faro i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Faro , hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Faroer inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Faro i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Faro lufthavn i Algarve

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Portugals sydlige hjørne og Faros lufthavn, der ligger ca. 7 km vest for byen.

Navn: Faro Airport
Adresse: Faro Airport, 8001-701 Faro, Portugal
IATA kode: FAO
Flyvetider til Faro:
København - Faro: 3 timer og 50 minutter med direkte fly
Billund – Faro: ingen direkte fly til Faro
Tidsforskel: -1 time ift. Danmark

Transport til og fra Faros lufthavn:

Der findes ikke nogen togforbindelse til Faro fra lufthavnen. Til gengæld kan du vælge mellem bus og taxi:

Med bus
Hvis du vælger at tage den korte rejse med bus til Faros centrum, kan du tage bybussen ”Faro”, der kører dig til Av Republica i byens centrum på ca. 20. minutter. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen på højre side.

Med taxi
Nemmest er det naturligvis for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Faro. Priserne varierer alt efter tidspunkt, hvor dagstimerne er de billigste.

Med udlejningsbil
Faro ligger på Portugals Algarvekyst, som er en smuk kyststrækning fyldt med lækre strande og golfbaner. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Faros lufthavn.

Sådan finder du de billigste fly til Faro på Algarve kysten

Tit og ofte finder du de fleste billige flybilletter til Faro, hvis du undgår at rejse på de mest populære rejsedage, som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Faro på forskellige datoer.

Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Faro i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Faro.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Faro

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Faro fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Faro uden mellemlandinger.

Kort om Faro

Faro ligger i det lune og sydlige hjørne af Portugal. Faro er den største by på Algarvekysten med under 60.000 indbyggere. Det er en historisk og meget traditionel Portugisisk by, der har mange solskinstimer året rundt og af den grund, tiltrækker alverdens strandelskere. Faro er omringet af smukke og velholdte golfbaner, så området er også træklaster for golfglade turister.

Faro er indbegrebet af hygge med små brostensbelagte gader, hvor små butikker, cafeer og restauranter ligger tæt. Det er særligt anbefalelsesværdigt at prøve en af byens mange fiskerestauranter, der serverer traditionelle skaldyrsretter. Faro rummer masser af spændende historie. Besøg fx museet Municipal, der er et gammelt kloster og har den smukkeste klosterhave eller byens flotte katedral. Der er masser af spændende attraktioner i Faro og du kan nemt krydre din dag med afslapning på byens lækre strande. Faro har i sandhed noget for enhver smag.
Læs mere om Faro