Flybilletter til Lissabon

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Lissabon i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Lissabon, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Portela lufthavn i lissabon

Når du ankommer med fly til Lissabon, lander du i Lissabons internationale lufthavn, Aeroporto da Portela, der ligger ca. 7 km. nord for Lissabons centrum og håndterer over 14 mio. passagerer hvert år.

Navn: Aeroporto da Portela
Adresse: Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal
IATA kode: LIS
Flyvetider til Lissabon:
København - Lissabon (Aeroporto da Portela): 3 time og 50 minutter – 4 timer
Billund – Lissabon (Aeroporto da Portela): ingen direkte fly til Lissabon
Tidsforskel: -1 time ift. Danmark

Transport til og fra Portela lufthavn

Lissabon lufthavn ligger næsten i centrum af byen. Selvom afstanden til Lissabon centrum er kort, har du stadig behov for transport, når du lander med dit fly til Lissabon:

Med lufthavnsbus

Hvis du har mere end en enkelt kuffert med, er lufthavnsbusserne den bedste form for offentlig transport efter din flyrejse til Lissabon. Du kan vælge mellem AeroBus og AeroShuttle, der begge giver dig direkte forbindelse til Lissabons centrum med flere stop i byens hotelkvarterer.

Busserne er udstyret med skærme, der undervejs viser næste stop, samt hvilke Lissabon hoteller der ligger i nærheden. Lufthavnsbusserne afgår uden for ankomsthallen med 20–30 minutters mellemrum fra 07.00 til 23.00.

Med bybus

Medbringer du ikke særlig meget bagage på din flyrejse til Lissabon, kan du uden problemer tage én af Lissabons almindelige bybusser nr. 44, 83 og 745, der alle kommer forbi lufthavnen og kører til Lissabons centrum.

Med taxi

Nemmest og hurtigst – men også dyrest – er det dog at tage en taxi fra lufthavnen til Lissabons centrum, når du lander med dit fly til Lissabon. Du finder taxiholdepladsen uden for lufthavnens ankomsthal.

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Portugal end bare Lissabon, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedste pris på billeje i Lissabon.

Fordele og ulemper ved Portela lufthavn

Fordele: Mange restauranter, hvor man kan få sig et godt måltid. Derudover er der mange shoppingmuligheder – Portela lufthavn har flere butikker, hvor du kan købe ting, du har glemt til din rejse.

Ulemper: Stor lufthavn med hektiske og travle perioder. Det kan tage noget tid at komme igennem gaten, og du bør komme i god tid, for at være sikker på at nå dit fly.