Rejseforedrag - måned for måned

Kom til gratis rejseforedrag året rundt

Er du i tvivl om, hvilket rejsemål du skal opleve på din næste rejse? Så kom til vores inspirationsaftener, hvor vi deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din kør-selv-ferie eller rundrejse. 

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis rejseforedrag som vi holder i hele landet. Hvert år slår vi dørene op til to foredragsrækker, hvert forår og efterår, hvor vi tager dig med til spændende destinationer.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du se, hvilke måneder vi holder rejseforedrag i lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i rejsemålet
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Aarhus, Viborg, Vejle, Odense, Næstved, Roskilde og Lyngby.

 

Aktuelle foredragsdatoer

Grundet corona har vi desværre valgt at aflyse alle forårets rejseforedrag. Det gør vi selvfølgelig for at bidrage til at stoppe smitten ved at undgå større og tætte forsamlinger. Men vi glæder os allerede til at byde jer indenfor igen til masser af spændende rejseforedag i vores 8 rejsebutikker i efteråret. Hold øje med siden her for at se, hvornår du igen kan komme til gratis rejseforedrag.