Rejser med børn

Spørgsmål og svar om rejser med børn

Må jeg flyve, når jeg er gravid?

Undersøg altid dette inden bestilling af flybillet, da reglerne varierer fra flyselskab til flyselskab. Relevant information findes på flyselskabets hjemmeside.

Er det muligt at bestille en babyvugge på flyet?

Babyvugger kan forespørges på interkontinentale rejser og der er begrænset antal på den enkelte flyvning. FDM travel hjælper gerne med forespørgsel hos flyselskabet. Kontakt os her.

Navn på ufødte børn i forbindelse med bestilling af rejse?

Kontakt os altid inden bestilling, da reglerne for bestilling til unavngivne børn varierer meget fra flyskab til flyselskab.

Kan jeg bestille assistance til et barn, som rejser alene?

Assistance til uledsagede børn skal forespørges ved reservation. En sådan billet skal derfor bestilles pr. telefon. Billetterne findes ikke online. Kontakt vores rejsekonsulenter.

Hvordan rejser et barn alene til USA som Unaccompanied Minor (UMNR)?

For et barn, der rejser alene til USA (UMNR), er det obligatorisk med assistance. Dette gælder børn til og med 14 år. Assistance til uledsagede børn skal forespørges ved reservation, og en sådan billet skal derfor bestilles pr. telefon. Billetterne findes ikke online. Kontakt vores rejsekonsulenter.

Må jeg medbringe klapvogn/barnevogn i fly?

Det er som regel muligt at medbringe klapvogn/barnevogn omkostningsfrit. Vi anbefaler dog, at man altid tjekker på flyselskabets hjemmeside under bagageregler inden afrejse.

Kan jeg bestille en speciel børnemenu på flyet?

Det er muligt at forespørge om børnemåltid. Kontakt os med bookingnummer efter bestilling. Det kan være forbundet med gebyr.

Hvor meget bagage må jeg medbringe til mit barn under 2 år på en flyrejse?

Her skal du se på pågældende flyselskabs hjemmeside under bagage, hvor du også finder gode råd og tips for rejser med børn.