Badeland på Mallorca

Vandrutsjebaner og sjov for hele familien

Skal du på ferie på Mallorca med børn, eller elsker du bare adrenalinkicket når du suser ned af en vandrutsjebane, så byder Mallorca på flere badelande for rigtige vandhunde. Vi har her samlet en liste med de største vandland, hvor der er aktiviteter for både små og store:

  • Western Water Park: Western Water Park er et badeland med cowboytema. Her er der masser af sjove rutsjebaner, der nok skal få hjertet til at hamre, når du nærmest flyver af sted i en gummiring. I Western Water Park er der mulighed for at se et imponerende show, hvor ”cowboys” og ”fængselsfanger” springer i vandet fra op til 30 meters højde. Western Water Park har også et legeland for de små, men vandlandet egner sig alligevel bedst for lidt større børn, da der er meget fokus på rutsjebanerne. Når entréen er betalt er alle aktiviteterne gratis.
  • Aqualanf El Arenal: I Aqualand El Arenal finder du både vilde vandrutsjebaner og legeland for de mindste med lavt vand og sjove vandaktiviteter. Her har du mulighed for at flyde rundt i en gummiring i Congo River og nyde solen, eller hvad med at rutsje om kap i Crazy Race. Her får du med garanti et adrenalinkick i de hurtige vandrutsjebaner. Når entréen er betalt er alle aktiviteterne gratis.
  • Hidropark: Hidropark er ikke så stort et badeland som de andre, men vandlandet har flere sjove vandrutsjebaner at vælge imellem. Når entréen er betalt, er alle vandrutsjebanerne gratis. Foruden vandrutsjebaner er der flere pools, hvoraf den ene har bølger.

Kort

Vis på kort