Flybilletter til Costa del Sol

Bestil din flybillet til Costa del Sol

Du kan vælge at bestille din flybillet til Costa del Sol i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Costa del Sol, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way i vores søgemaskine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Prisen på flybilletter til Costa del Sol er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Costa del Sol i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Malaga lufthavn

Når du kommer med fly til Costa Del Sol, lander du i Airport Málaga, der på spansk hedder Aeropuerto de Málaga. Lufthavnen ligger ca. 8 km sydvest for Malaga centrum og er på trods af sine kun 2 terminaler Spaniens fjerde største lufthavn. Lufthavnen åbnede i 1919, og er i dag blandt landets ældste. Malaga lufthavn håndterer og sikrer en god rejseoplevelse for ca. 12 mio. passagerer årligt.

Navn: Airport Málaga (Aeropuerto de Málaga)
Adresse: Avenida Comandante García Morato, 29004 Málaga, Spanien
IATA kode: AGP
Flyvetider til Malaga: 3 timer og 45 minutter

TRANSPORT TIL OG FRA MALAGA LUFTHAVN

Når du lander med fly til Malaga, har du gode muligheder for transport videre til dit hotel eller anden slutdestination.

Med tog
Lufthavnstoget ind til Málaga by kører hver halve time fra stationen bagved Terminal 2's parkeringsplads. Husk at købe din billet, inden du stiger på toget. Transporttid ca. 12 min.

Med bus
Du kan tage den offentlige busforbindelse mellem Malaga lufthavn og centrum samt nærliggende byer. 
Den estimerede rejsetid er ca. 15 minutter.

Med taxi
Uden for lufthavnens terminal T3 finder du taxaholdepladsen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at taxachaufføren begynder taxametret på minimumtakst, og husker at få en kvittering hvis der skulle opstå problemer.

Billeje
Endelig har du også mulighed for billeje. Hos FDM travel har du mulighed for at leje en bil på forhånd, så den står klar til dig, når du ankommer med fly til Malaga lufthavn. Du finder et stort udvalg af udlejningsselskaber, men det kan anbefales at booke din bil hjemmefra, da billeje er populært blandt turister i Málaga.

FORDELE OG ULEMPER VED MALAGA LUFTHAVN

Fordele: I terminal 1 findes The National Museum of Airports and Air Transport. Med over 1.500 interessante genstande og installationer, introducerer museet dig for en verden af luftfartstøj, og dens udvikling over det sidste århundrede. Du finder også en udstillingshal, hvor nutidige og moderne kunstnere udstiller deres værker.

Ulemper: Interesserer du dig hverken for kunst eller udviklingen inden for luftfartøj, er der ikke mange alternativer at bruge din tid på end den sædvanlige shopping i de eksklusive forretninger.