Flybilletter til Malaga

Bestil flybilletter online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Malaga i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Malaga, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Malaga lufthavn - Airport Málaga

Navn: Airport Málaga (Aeropuerto de Málaga)
Adresse: Avenida Comandante García Morato, 29004 Málaga, Spanien
IATA kode: AGP
Flyvetider til Malaga: 3 timer og 45 minutter

Når du kommer med fly til Málaga lander du i Airport Málaga, der på spansk hedder Aeropuerto de Málaga. Lufthavnen ligger ca. 8 km sydvest for Malaga centrum og er på trods af sine kun 2 terminaler Spaniens fjerde største lufthavn. Lufthavnen åbnede i 1919, og er i dag blandt landets ældste. Malaga lufthavn håndterer og sikrer en god rejseoplevelse for ca. 12 mio. passagerer årligt.

Transport til og fra Malaga lufthavn

Når du lander med fly til Malaga, har du gode muligheder for transport videre til dit hotel eller anden slutdestination.

Med tog

Lufthavnstoget ind til Málaga by kører hver halve time fra stationen bagved Terminal 2's parkeringsplads. Husk at købe din billet, inden du stiger på toget. Transporttid ca. 12 min.

Med bus

Du kan tage den offentlige busforbindelse mellem Malaga lufthavn og centrum samt nærliggende byer. 
Den estimerede rejsetid er ca. 15 minutter.

Med taxi

Uden for lufthavnens terminal T3 finder du taxaholdepladsen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at taxachaufføren begynder taxametret på minimumtakst, og husker at få en kvittering hvis der skulle opstå problemer.

Billeje

Endelig har du også mulighed for billeje. Hos FDM travel har du mulighed for at leje en bil på forhånd, så den står klar til dig, når du ankommer med fly til Malaga lufthavn. Du finder et stort udvalg af udlejningsselskaber, men det kan anbefales at booke din bil hjemmefra, da billeje er populært blandt turister i Málaga.

Fordele og ulemper ved Malaga lufthavn

Fordele: I terminal 1 findes The National Museum of Airports and Air Transport. Med over 1.500 interessante genstande og installationer, introducerer museet dig for en verden af luftfartstøj, og dens udvikling over det sidste århundrede. Du finder også en udstillingshal, hvor nutidige og moderne kunstnere udstiller deres værker.

Ulemper: Interesserer du dig hverken for kunst eller udviklingen inden for luftfartøj, er der ikke mange alternativer at bruge din tid på end den sædvanlige shopping i de eksklusive forretninger.