Murcia dyrepark og vandland

Eksotiske dyr eller prøv vilde vandrutsjebaner

Er I til vilde vandrutsjebaner og eksotiske dyr? For så er oplevelsesparken Terra Nature Murcia lige noget for jer. Parken består af to parker, hvor den ene er et badeland og den anden er en zoologisk have. Det ligger cirka 80 kilometer syd for Alicante. Der venter masser af oplevelser for hele familien i badelandet, Aqua Park Murcia og sammen med Wildlife Park Murcias elefanter, pelikaner, tigre og alle de andre dyr. Her er der noget for enhver smag.

Wildlife Park Murcia

Wildlife Park Murcia er en anderledes dyrepark, hvor du kommer helt tæt på dyrene, og det gør dyreparken til en helt særlig oplevelse. Du vil føle det som om, der ikke er nogen barriere mellem dig og dyrene, og det er der næsten heller ikke.

Murcia Dyreparken er inddelt i to temaområder: Den afrikanske savanne, og den Iberiske halvø. Her findes over 300 forskellige dyr fra 50 forskellige arter. Du kan blandt andet opleve giraffer, løver, flodheste, brune bjørne, iberiske ulve og parkens nyeste tilføjelse det hvide afrikanske næsehorn. Udover alle de store dyrearter, så er eksotiske fugle og reptiler også at finde i dyreparken. Du kan blandt komme helt tæt på albino pytonen og kvælerslanger!
Wildlife Park Murcia også et rigt planteliv med over 50 forskellige træsorter og planter. Så der er nok at se på.

Når sulten melder sig på udflugten, er der rig mulighed for enten at nyde din egen medbragte mad i parkens picnic-områder, men der er også mulighed for lidt mere eksotiske madoplevelser. Wildlife Park Murcia har nemlig sin helt egen kødæder restaurant, der serverer spændende retter bestående af alligator-, strudse- eller bøffelkød med mere. Du kan også nyde en drink i den nye beach bar Aqua Natura Murcia, som ligger lige ved siden af søløve poolen.

Aqua Park Murcia

Når du har vandret rundt i den spanske hede hele dagen og oplevet alle de fantastiske dyr, så er det tid til at blive kølet ned, og det er der rig mulighed for i Aqua Park Murcia, som er Terra Natura Murcias vandland.

I Aqua Park Murcia kan du tage en afslappende tur ned ad Rufui floden i en gummiring,  svømme med søløver eller bare plaske rundt i det store poolområde. Hvis du er til lidt mere fart og spænding, så kan du prøve en af vandlandets vilde rutschebaner. Du kan for eksempel prøve Kamikaze rutschebanen, der føles som et frit fald!

Aqua Park Murcia og Wildlife Park Murcia har spændende aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, så riv en dag ud af kalenderen og tag på udflugt til Terra Nature Murcia.

Kort

Vis på kort