Oplev nattelivet i Barcelona

Noget for enhver smag

Barcelona har det lidt ligesom New York – det er en by, som aldrig sover. Spanierne spiser sent, drikker sent og går i byen meget sent. Her i Barcelona er det ikke unormalt at barer og natklubber er tomme til omkring kl. 1 eller 2 om morgenen. Så holder de til gengæld også åbent til den lyse morgen. Så du bliver taknemmelig for siestaen! Barcelonas natteliv er som selve byen: trendy, varieret og nogle gange spektakulært. Selv om du normalt ikke er til natklubber, bør du gøre forsøget her i Barcelona. Kig efter lounge-klubber. De er normalt mere afdæmpede.

Inspiration

Barri Gòtic, El Raval, El Borne & Port Vell

De smalle gader og stræder omkring Placa Reial i den gamle bydel, Barri Gòtic, vækkes til live om natten, når klubber og barer starter musikken og udskænkningen. Her i Barri Gòtic ligger traditionelle te-saloner og ølstuer side om side med trendy restauranter og intime barer. I dette område finder du også nogle af Barcelonas ældste jazzklubber.

Raval er Barcelonas mest internationale og vibrerende bydel fyldt med lyde og lugte af fremmede kulturer. Om natten er det her du skal søge hen, hvis du er på jagt efter eksotisk mad. De bohemeagtige barer og caféer fra en svunden tid er stadig vel besøgte.

I bydelen Borne kommer de hippe, designer-freaks og trend-spotters, som sætter pris på den inciterende atmosfære og mixet af det lokale og det internationale unge publikum. Her er perfekt til en middag eller en tidlig drink.

Butikker, restauranter og barer i en afslappet atmosfære får du i Port Vell. Når vejret er godt nydes livet på stedets store udendørs terrasse. Om vinteren, når du trækker indendørs i restauranterne, sørger de store panoramavinduer for, at udsigten over marinaen og Middelhavet stadig er til stede.

Kort

Vis på kort