Garden Route med Safari

10 dages kør-selv-forslag, sydkysten kombineret med safari

Nyd et kør-selv-eventyr på den flotte sydafrikanske kystlinje. Fra Port Elizabeth på Eastern Cape til charmerende Cape Town over Garden Route og Knysna til Oudtshoorn og vinområderne ved Stellenbosch. Start oplevelser med fabelagtig safari i Kariega Game Reserve. Eventyr fra start til slut.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 9.190 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad , 10 dages billeje og ophold i Kariega Game Reserve med helpension og game drives

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

Længde:
Ca. 1.085 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1       : Port Elizabeth - Kariega Game Reserve (130 km)
 • Dag 2       : Kariega Game Reserve
 • Dag 3       : Kariega Game Reserve - Knysna (386 km)
 • Dag 4       : Knysna
 • Dag 5       : Knysna - Oudtshorrn (120 km)
 • Dag 6       : Oudtshoorn - Montagu (238 km)
 • Dag 7       : Montagu - Stellenbosch (157 km)
 • Dag 8       : Stellenbosch - Cape Town (55 km)
 • Dag 9 - 10: Cape Town  

Port Elizabeth - Kariega Game Reserve (130 km)

Ved ankomst til Port Elizabeth, afhenter I jeres lejebil og starter det Sydafrikanske eventyr. Tag N2 og derefter R72, køreturen til Koriega Game Reserve er forholdsvis kort. Alt efter ankomsttid til Koriega, serveres frokost på lodgen.

Eftermiddagen byder på spændende Game Drive i åben bil på "jagt" efter elefanter, næsehorn, løver og mange flere af de fascinerende  dyr, som vågner op i de sene eftermiddagstimer. Hver Game Drive giver nye og spændende oplevelser. Efter nogle spændende timer i den afrikanske bushveld, kommer I tilbage til lodgen og en lækker middag.

Kariega Game Reserve

Dagen skal bruges til store oplevelser i naturen, og I starter tidligt før solopgang. I de tidlige morgentimer er der god aktivitet i den afrikanske bush, og I kører ud på udkig efter Big 5 og hører spændende fortælling om dyrene og landet. Efter oplevelser i bushen venter en god morgenmad på lodgen, og nogle afslappende timer på den skønne lodge. Sidst på eftermiddagen køres klar til endnu en spændende Game Drive, med efterfølgende hygge og middag på lodgen.

 

Kariega Game Reserve - Knysna (386 km)

Endnu en morgen i den smukke natur venter. En sidste Game Drive starter ud før solopgang, og I kan nyde selskabet med de vilde dyr en sidste gang.
Efter  morgenmad på lodgen, checker I ud og starter turen mod vest og kystlinjen og Garden Route. I kører via N2 gennem Tsitsikama og Plettenburg Bay. Dagens mål er Knysna, et naturligt paradis af grønne skovområder krydret med søer og gyldne strande.Knysna ligger smukt ved en billedskøn lagune, en maritim nationalpark.  

Knysna

Dagen er til afslapning i de skønne omgivelser omkring Knysna og lagunen. her er utallige muligheder for oplevelser både på land og til vands. Tag en tur ind i Featherbed Nature Reserve med mulighed for aktive oplevelser med vandring og sejlads. Nyd livet med sejlads på lagunen, eller hyggelig shopping omkring Knysna Waterfront.

Knysna - Oudtshoorn (120 km)

Idag går turen nu lidt ind i landet via N2 igennem Witfontein Nature Reserve. Dagen mål er Qudtshoorn, som ligger på kanten af Garden Route mellem Outeniqua- og Swartberg bjergpassene samt langs Route 62 også kaldet vinruten. Stedet er berømt for sine mange strudsefarme, og vi anbefaler at I laver et stop med rundvisning og måske frokost på en af farmene i området.  

Oudtshoorn - Montagu (238 km)

Efter morgenmad fortsætter I mod vest. Dagens køretur er en utrolig smuk tur, som bl.a. inkluderer en del af, verdens længste vinrute. I køre ud på R62, som vil tage jer gennem Calitzdorf, Ladismith og Barrydale. Vejen snor sig gennem bjergpas og frodige grønne dale før I når frem til Montagu en gammel Victoriansk landsby 

Montagu - Stellenbosch (157 km)

Efter morgenmad fortsætter I  via R60 og N1 gennem Worcester, Paarl, Klapmuts og ind i hjertet af det Sydafrikanske vinland. Turen til dagen mål, Stellenbosch, er en tur gennem et endnu et natursmukt område, tilsat masser af muligheder for stop ved små og store producenter af både vin, ost, oliven og andre lækre sager. 

Stellenbosch - Cape Town (55 km)

Nyd en stille og rolig morgen, måske tilsat besøg på nogle af de mange vingårde i området, dagens køretur er ganske kort, så der er masser af tid til afslapning og forkælelse.  Opad dagen  vender I næsen mod Cape Town, juvelen i Western Cape for foden af Table Mountain.

Cape Town

Dagene i Cape Town kan fyldes med utallige oplevelser, fra Victoria & Albert Waterfront, til det farverige Malay kvarter og ikke mindst en fascinerende tur til toppen af Table Mountain eller en køretur til via kysten til Simons Town og videre til Cape of Good Hope. Cape Town er også et Mecca for god mad og vin samt shopping.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 9.190 kr.

Prisen inkluderer

 • 10 dages billeje, lille SUV fx Ford Ecosport inkl. forsikring med super cover, fri km og envejsleje
 • 2 nætter i Kariega Game Reserve inkl. helpension og Game Drives
 • 2 nætter i Knysna inkl. morgenmad
 • 1 nat i Oudtshoorn inkl. morgenmad
 • 1 nat i Mantagu inkl. morgenmad
 • 1 nat i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Cape Town inkl. morgenmad

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Visum

 

Om rejsen

Dette kør-selv eventyr kan gøres
på følgende hotelkategorier,

Standard, turistklasse hoteller

Superior, førsteklasse hoteller

Deluxe, førsteklasse- og boutique hoteller

 

 

 

 

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

Leverandør: Tourvest

Itinerary: FIT FDM Self Drive: In touch with Garden Route 8 days (+ 2 ekstra overnatninger i Cape Town)
Frapris baseret på 01maj-31jul19 Standard hotels: ZAR10.120 pr. person i dblb.

AVIS egen aftale inkl oneway gebyr
10 dage M bil (CCAR) fx Ford Ecosport,  ZAR654 ratekode 6J 

MU land 1,25

Kurs 0,55