Garden Route med Safari

10 dages kør-selv-forslag, sydkysten kombineret med safari

Tag på et vildt kør-selv-eventyr fra Port Elizabeth på Eastern Cape til charmerende Cape Town og oplev både den flotte sydafrikanske kystlinje, uberørte naturreservater og frodigt vinland. I starter rejsen med et par dages fabelagtig safari i Kariega Game Reserve, og så går rejsen ellers over den berømte Garden Route til Knysnas laguner og gyldne strande og strudsefarmene i Oudtshoorn. Vinruterne tager jer videre til hjertet af det sydafrikanske vinland Stellenbosch, inden I sætter kursen mod det ikoniske Taffelbjerg i Cape Town. Det er dømt eventyr fra start til slut.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 23.139 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad , 10 dages billeje og ophold i Kariega Game Reserve med helpension og game drives

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter

Længde:
Ca. 1.085 km

Klimapåvirkning:
6.118 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Port Elizabeth - Kariega Game Reserve (143 km)

Ved ankomst til Port Elizabeth, afhenter I jeres lejebil og starter det Sydafrikanske eventyr. Tag N2 og derefter R72, køreturen til Koriega Game Reserve er forholdsvis kort. Alt efter ankomsttid til Koriega, serveres frokost på lodgen.

Eftermiddagen byder på spændende Game Drive i åben bil på "jagt" efter elefanter, næsehorn, løver og mange flere af de fascinerende  dyr, som vågner op i de sene eftermiddagstimer. Hver Game Drive giver nye og spændende oplevelser. Efter nogle spændende timer i den afrikanske bushveld, kommer I tilbage til lodgen og en lækker middag.

Overnatning: Kariega Game Reserve, 

Kariega Game Reserve

Dagen skal bruges til store oplevelser i naturen, og I starter tidligt før solopgang. I de tidlige morgentimer er der god aktivitet i den afrikanske bush, og I kører ud på udkig efter Big 5 og hører spændende fortælling om dyrene og landet. Efter oplevelser i bushen venter en god morgenmad på lodgen, og nogle afslappende timer på den skønne lodge. Sidst på eftermiddagen køres klar til endnu en spændende Game Drive, med efterfølgende hygge og middag på lodgen.

Overnatning: Kariega Game Reserve, 

Kariega Game Reserve - Knysna (403 km)

Endnu en morgen i den smukke natur venter. En sidste Game Drive starter ud før solopgang, og I kan nyde selskabet med de vilde dyr en sidste gang. Efter  morgenmad på lodgen, checker I ud og starter turen mod vest og kystlinjen og Garden Route. I kører via N2 gennem Tsitsikama og Plettenburg Bay. Dagens mål er Knysna, et naturligt paradis af grønne skovområder krydret med søer og gyldne strande. Knysna ligger smukt ved en billedskøn lagune, en maritim nationalpark.  

Overnatning: Knysna

Knysna

Dagen er til afslapning i de skønne omgivelser omkring Knysna og lagunen. her er utallige muligheder for oplevelser både på land og til vands. Tag en tur ind i Featherbed Nature Reserve med mulighed for aktive oplevelser med vandring og sejlads. Nyd livet med sejlads på lagunen, eller hyggelig shopping omkring Knysna Waterfront.

Overnatning: Knysna

Knysna - Oudtshoorn (120 km)

Idag går turen nu lidt ind i landet via N2 igennem Witfontein Nature Reserve. Dagen mål er Qudtshoorn, som ligger på kanten af Garden Route mellem Outeniqua- og Swartberg bjergpassene samt langs Route 62 også kaldet vinruten. Stedet er berømt for sine mange strudsefarme, og vi anbefaler at I laver et stop med rundvisning og måske frokost på en af farmene i området.  

Overnatning: Oudtshoorn

Oudtshoorn - Montagu (237 km)

Efter morgenmad fortsætter I mod vest. Dagens køretur er en utrolig smuk tur, som bl.a. inkluderer en del af, verdens længste vinrute. I køre ud på R62, som vil tage jer gennem Calitzdorf, Ladismith og Barrydale. Vejen snor sig gennem bjergpas og frodige grønne dale før I når frem til Montagu en gammel Victoriansk landsby 

Overnatning: Montagu

Montagu - Stellenbosch (155 km)

Efter morgenmad fortsætter I  via R60 og N1 gennem Worcester, Paarl, Klapmuts og ind i hjertet af det Sydafrikanske vinland. Turen til dagen mål, Stellenbosch, er en tur gennem et endnu et natursmukt område, tilsat masser af muligheder for stop ved små og store producenter af både vin, ost, oliven og andre lækre sager. 

Overnatning: Stellenbosch

Stellenbosch - Cape Town (53 km)

Nyd en stille og rolig morgen, måske tilsat besøg på nogle af de mange vingårde i området, dagens køretur er ganske kort, så der er masser af tid til afslapning og forkælelse.  Opad dagen  vender I næsen mod Cape Town, juvelen i Western Cape for foden af Table Mountain.

Overnatning: Cape Town

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 23.139 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Port Elizabeth / Cape Town-Kastrup/Billund
 • 10 dages billeje, lille SUV fx VW T-Cross inkl. forsikring med super cover, fri km og envejsleje
 • 2 nætter i Kariega Game Reserve inkl. helpension og Game Drives
 • 2 nætter i Knysna inkl. morgenmad
 • 1 nat i Oudtshoorn inkl. morgenmad
 • 1 nat i Mantagu inkl. morgenmad
 • 1 nat i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Cape Town inkl. morgenmad

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Dette kør-selv eventyr er baseret på gode turistklasse hoteller og lodges. I har selvfølgeligt også mulighed for at 
ændre helt eller delvis til førsteklasse- eller luksus hoteller.

 

Ekstra oplevelser

Vi kan skræddersy jeres rejse, så den passer til jeres behov.

I kan evt. forlænge med et par dage i vinområderne omkring Stellenbosch eller pulserende Cape Town og eller kombinere turen med nogle af vores andre kør-selv-forslag i Sydafrika

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011