Garden Route med Safari

12 dages kør-selv-forslag, sydkysten kombineret med safari

Nyd et kør-selv-eventyr på den flotte sydafrikanske kystlinje. Fra charmerende Cape Town over Franschhoek vinområdet til hvalkysten og Garden Route, afsluttende med fabelagtig safari i Amakhala Game Reserve. Eventyr fra start til slut.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 18.135 kr..
pr. person i dobbeltværelse i 11 nætter inkl. morgenmad , 12 dages billeje og ophold i Amakhala Game Reserve med helpension og game drives

Rejseperiode:
2018

Startdag:
Daglig

Varighed:
12 dage/11 nætter

Længde:
1.020 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1 - 2   : Cape Town
 • Dag 3 - 4   : Franschhoek (89 km)
 • Dag 5 - 6   : Hvalkysten (98 km)
 • Dag 7 - 8   : Plettenburg Bay (443 km)
 • Dag 9 - 11 : Amakhala Game Reserve (300 km)
 • Dag 12      : Port Elizabeth (90 km)

Cape Town

Ved ankomst til Cape Town, bliver I mødt i ankomsthallen af vores partner i Sydafrika, og hjulpet til biludlejningen. Efter udlevering af lejebilen kan eventyret begynde, med den første køretur til den fashionable og afslappede forstad, Oranjezicht, med en smuk udsigt over Cape Town. I har nu to overnatninger i Cape Town, med tid til at opleve denne hyggelige by.

Abbey Manor Guest House
Smukt placeret på skråningen op mod Table Mountain, med fantastisk udsigt over Kapstaden. Huset blev bygget i 1905 og de smukke værelser er individuelt indrettet med aner tilgabe til Victoria-tiden. Værterne, Doris og Dirk, gør alt for at I føler jer godt tilpas. Slap af ved stedet swimmingpool eller nyd udsigten fra terrassen.

Cape Town - Franschhoek (ca 89 km)

Efter morgenmaden og udcheckning, står dagens program på en smuk køretur gennem det maleriske Cape Wineland område til afslappede Franschhoek.

Hele området er kendt som Cape Winelands og er fyldt med smukke, frodige dale og forrevne bjerge, som igen er spækket med de blidt bølgende vinmarker hos landets førende vingårde. Dalene er ofte beskrevet som et af ​​de smukkeste landskaber i Sydafrika.Vinlandet praler af dramatiske bjergskråninger beplantet med vinstokke af flere forskellige druesorter. De perfekte vejrforhold her giver mulighed for produktion af nogle af de bedste vine i verden.

Byen Franschhoek ligger i en frodig dal tæt indrammet af spektakulære bjerge. Området blev oprindeligt grundlagt af franske huguenotter i 1688. Bosætterne udviklede hurtigt de imponerende vinmarker og gårde, hvoraf mange stadig bærer deres oprindelige franske navne. I dag er Franschhoek kendt som gourmet hovedstad i Sydafrika og er berømt ikke kun for sine storslåede vingårde og smukke natur, men også for de fremragende restauranter, som ligger side om side i de rolige gader.

Auberge Clermont
Omgivet af imponerende bjerge og højdedrag ligger Auberge Clermont, som en del af en arbejdende frugt- og vinfarm. Stedets historie begyndte tilbage i 1862, og fremstår idag med seks dejlige værelser placeret med smuk udsigt over frugtmarkerne eller bjergene. Hotellet har swimmingpool og tennisbane.

Franschhoek - Hvalkysten (ca. 98 km)

Efter morgenmaden fortsætter i tilbage til  kystlinjen, hvalkysten ogl hvalbyen Hermanus, hvor i skal bo de næste to nætter. Hermanus er anerkendt som det bedste landbaserede sted i verden til at opleve hvaler og hvalsafari. Byen kan endda prale af, at have sin helt egen officielle ”Whale cryier”, som med et stort horn, varskoer befolkning og turister når der er hvaler i sigte. Disse store og imponerende dyr, som tidligere blev jagtet med hård hånd og var tæt på udryddelse, kan nu ofte ses legende i vandet kun en stenkast fra klipperne.

Den bedst tid at se hvalner på er i perioden juli til november, specielt Walker Bay er et yndet opholdssted for Southern Wright Whales i denne periode.
Er i ekstra eventyrlystne kan det også lade sig gøre med kajakture til havs på udgik efter hvaler, eller måske en tur nedsænket i et stålbur med udsigt til de skræmmende store hajer. Nyd et mere rolig eventyr, med en vandretur gennem smuk vegetation og flotte bjerge og udsigtspunkter over Fernkloof Nature Reserve eller de naturskønne vandfald ved Vogelgat naturreservat.

138 Marine Beachfront Guest House
Med en placering helt ud mod havkanten, er dette hyggelige guesthouse kendt for en fabelagtig udsigt over Atlanterhavet. Stedet som er et af de få overnatningsteder direkte på vandlinjen, er moderne indrettet med kun seks hyggelige værelser samt to fælles saloner med god havudsigt. Kort afstand til Hermanus med hvor I finder både restauranter, gallerier og butikker.

Hermanus - Plettenberg Bay (ca. 443 km)

Dagens køretur er lidt lang, så vi anbefaler at I kommer afsted forholdsvis tidligt. Turen går fra Hermanus via Swellendam til bl.a. Knysna, Garden Routes Perle. Turen dertil tager jer igennem nogle af rutens største naturskatte. Fra byen Heidelberg begynder Garden Routes smukkeste indlandsstrækning, hvor gyldne marker, der strækker sig så langt øjet rækker, bjergrygge, der bugter sig i horisonten I Bosky Dell Rose Garden kan I gå på opdagelse i deres botaniske skattekiste, men I kan også få velsmagende oplevelser på de vingårde, der ligger omkring dagen mål Plettenberg Bay.

Plettenberg Bay er med sine belligenhed til båd hav og laguner, et yndet mål for vandsportsentusiater. Her er mulighed for både sejlads, snorkling, dykning og fiskeri.

The Robberg Beach Lodge
Et afslappet strandsted ved Robberg Beach. 29 dejlige værelser forselt i fire bygninger. To swimminpools, lounges, barer og et Rooftop udsigtspunkt.


 

Plettenberg Bay - Amakhala Game Reserve (ca. 300 km)

Idag går turen mod store dyreoplevelser. I fortsætter langs kysten til St. Francis Bay og Jeffreys Bay, før I nærmer jer Port Elizabeth. Fortsæt det sidste stykke frem til Amakhala Game Reserve ca. 90 km nordøst for Port Elizabeth.

Vildtreservatet Amakhala Game Reserve ligger i den malariafrie del af Eastern Cape og har kun eksisteret siden 1999, hvor seks lokale farmere slog sig sammen og oprettede reservatet. Alle var de efterkommere af de oprindelige bosættere for fem generationer siden tilbage i 1820. Oprindelig havde de alle levet af kvægdrift og fårehold, men alle havde et ønske om at bringe naturen og dyrelivet tilbage til dets oprindelse.

Med tiden tilsluttede flere farmere sig ideen, så vildtreservatet i dag omfatter 11 tidligere ejendomme på i alt ca. 7.500 ha land. Reservatet er ikke et af de største, men hvad det mangler i både historie og størrelse, har det så rigeligt af i skønhed, dyreliv og dramatiske landskaber.

Jeres tre nætters ophold på Amakhala Safari Lodge er inkl. helpension samt to game drives . Derudover er der fx mulighed for guidede vandreture.

Amakhala Safari Lodge
Ligger tæt indrammet af bushen i et klassiske sydafrikanske dallandskab. Indretningen er smukt udført med en god del indtryk fra de omkringboende stammer. 11 lækre værelser med tilhørende loungområder, indbyder til afslapning med smuk udsigt over bushen. Lodgens centrale lounge har udsigt til et populært vandhul.

Amakhala Game Reserve - Port Elizabeth (ca. 90 km)

Efter nogle fabelagtige dage i naturen, kører i nu de sidste km tilbage til Port Elizabeth, hvor i afleverer lejebilen som afslutning på dette Sydafrika-eventyr.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.135 kr.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse i Cape Town lufthavn og assistance ved billeje
 • 12 dages billeje, standardbil fx Toyota Corolla inkl. forsikring med super cover, fri km, gps og envejsleje
 • 2 nætter på Abbey Manor Guest House inkl. morgenmad, Cape Town
 • 2 nætter på Auberge Clermont inkl. morgenmad, Franschhoek
 • 2 nætter på 138 Marine Beachfront Guest House inkl. morgenmad, Hermanus
 • 2 nætter på The Robberg Beach Lodge inkl. morgenmad, Plettenberg Bay
 • 3 nætter på Amakhala Safari Lodge inkl. helpension, Amakhala Game Reserve
 • 2 game drives i Amakhala Game Reserve

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Visum

 

Om rejsen

På denne tur overnattes på hyggelige mindre steder, udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering.

 

 

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

Leverandør: andBeyond

Itinerary for FDM: Cape Town - Port Elizabeth, 11 nights

MU land 1,25

Kurs 0,55