Flybilletter til Prag

Find og bestil din flybillet til Prag

Du kan vælge at bestille din flybillet til Prag i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Prag, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Tjekkiet, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Prag er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Prag i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Prag lufthavn

Lufthavnen i Prag, Václav Havel Airport, er en moderne, og rummelig international lufthavn beliggende i det nordvestlige Prag, omkring 17 kilometer nord for byen. Tidligere kendt som Prag-Ruzyne blev lufthavnen officielt omdøbt til Václav Havel Airport Prag i oktober 2012 til ære for landets første post-fløjlsrevolutionen præsident, Václav Havel, der tjente som præsident for Tjekkoslovakiet og derefter Den Tjekkiske Republik.

  • Navn: Václav Havel Airport Prag
  • Adresse: Aviatická, 161 08 Praha 6, Tjekkiet
  • IATA kode: PRG
  • København - Prag: 1 time og 20 minutter

Transport til og fra Prag lufthavn

Når du lander med fly til Prag, har du mange flere muligheder for at komme videre til bycentrum. Fra lufthavnen kan du blandt andet tage taxi, lufthavnsbus eller leje en bil.

Taxi
Det hurtigste og mest komfortable transportvalg er taxi, som du finder ved taxiholdepladsen lige uden for ankomsthallen.

Bus + Metro
Hvis du vil benytte den offentlige transport mellem Prag lufthavn og centrum, er du desværre nødt til at lave et enkelt skift undervejs. Du kan tage busserne 100, 119 eller 254, der kører til forskellige metrostationer, hvor du skal skifte for at komme resten af vejen ind til centrum af Prag. Billetter kan købes i aviskiosken eller automaterne i ankomsthallen. Har du store kufferter eller rygsæk, skal du huske at købe tillægsbillet til disse.

Busserne kører ca. hvert 15.-20. minut, og den samlede rejsetid for bus/metro er ca. 55 minutter.

Lufthavnsbus
Airport Express kører ind til banegården i Prag. Denne rute er at foretrække, frem for bybusserne, hvis du har meget eller stor bagage. Turen tager ca. 30 minutter.

Billeje
Når du lander med fly til Prag, kan du vælge at køre selv under din ferie i Prag. FDM travel kan skaffe dig en lejebil til en rigtig god pris sammen med din flybillet til Prag.

Fordele og ulemper ved Prag lufthavn

Fordele: Moderne faciliteter og komfort for alle rejsende. Mødelokaler til erhvervskunder samt VIP-lounges. Prags lufthavn er bekvem, ren og nem at finde rundt i.

Ulemper: Det kan være irriterende at skulle skifte transportmiddel, hvis du rejser med offentlig transport videre ind mod centrum.