Flybilletter til Berlin

Bestil din flybillet til Berlin

Du kan vælge at bestille din flybillet til Berlin i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Berlin, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Berlin er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Berlin i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavne i Berlin

Berlin har to store internationale lufthavne – Tegel International Airport og Schönefeld.

Tegel er Berlins største lufthavn med over 19 mio. passagerer hvert år og ligger ca. 8 km. nordvest for centrum af Berlin. 

Schönefeld var tidligere Østberlins lufthavn. Schönefeld håndterer ca. 7 mio. passagerer årligt og ligger ca. 16 km. sydøst for centrum.

Arbejdet til en ny lufthavn, Airport Berlin Brandenburg International, er påbegyndt i Schönefeld. Den er forsinket og forventes afsluttet i 2020erne. Efter åbningen vil den nye lufthavn overtage alle flyvningerne fra Tegel, der derefter lukkes ned.

Tegel lufthavn i Berlin

Navn: Tegel International Airport
Adresse: Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Tyskland
IATA kode: TXL
Flyvetider til Berlin:

København - Berlin (Tegel Airport): 1 time
Billund - Berlin (Tegel Airport): Ingen direkte fly til Berlin

Tidsforskel: Ingen tidsforskel
 

Transport til og fra Tegel lufthavn

Når du lander med fly til Berlin, findes der gode transportforbindelser til centrum af Berlin fra Tegel lufthavn. Bus og tog er de billige transportvalg, mens taxi og lejebil er dyrere.

Med tog
Fra lufthavnen har du mulighed for at tage S-Bahn. Turen til Alexanderplatz tager ca. 45 minutter.

Med bus
Du kan tage bybusserne 109 og 128, eller hurtigbusserne JetExpressbus X9 og TXL, der kører til Hauptbahnhof. Alle busserne har stoppesteder uden for ankomsthallerne i lufthavnen.

Med taxi
Taxiholdepladser findes lige uden for lufthavnens terminal 1 i Tegel lufthavn. Turen til centrum tager omkring 15-25 minutter.

Med bil
En anden mulighed er, at du lejer en bil i Berlin hos FDM travel sammen med dine flybilletter til Berlin. Så bestil din bil i dag, så sørger vi for at den står klar til dig, når du lander.

Fordele og ulemper ved Tegel lufthavn

Fordele: Masser af moderne faciliteter, restauranter/cafeer og tax-free butikker. Tegel lufthavn kan desuden tilbyde hurtig og billigt internet via trådløst WLAN, der findes i hele lufthavnen.
Ulemper: Tegel lufthavn er en stor lufthavn, og derfor kan den godt virke lidt uoverskuelig, hvis det er første gang man er i lufthavnen. Kom derfor altid i god tid før afrejse, så du ikke misser din flyafgang.

Schönefeld lufthavn i Berlin

Navn: Flughafen Berlin-Schönefeld Airport
Adresse: Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin, Tyskland
IATA kode: SXF
Flyvetider til Berlin:

København - Berlin (Schönefeld): ca. 1 time
Billund - Berlin (Schönefeld): Ingen direkte fly til Berlin

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Transport til og fra Schönefeld lufthavn

Schönefeld lufthavn har ligeledes gode transportforbindelser til Berlins centrum, når du lander med fly til Berlin. Du kan komme let og hurtigt til centrum med enten offentlig transport, bil eller taxi.

Med tog
Airport Express går hver halve time fra lufthavnsstationen, som ligger ca. 5 minutters overdækket gang fra terminalerne. Billetter købes i automaterne i tunnelen, lige inden du kommer op på platformen. En togtur til Berlins Hovedbanegård tager ca. 30 minutter.

Du kan også tage S-bahn linjerne S45 og S9, der stopper samme steder som Airport Express. 

Med bus
Bybusserne 126 og 171, eller hurtigbusserne JetExpressbus X7 U Rudow og STX 2 kører til Hauptbahnhof. Alle busserne har stoppesteder uden for ankomsthallerne.

Med taxi
Taxiholdepladser finder du lige uden for ankomsthallen i Schönefeld lufthavn, og turen til centrum tager ca. 35 minutter.

Med bil
En anden mulighed er, at du lejer en bil hos FDM travel samtidig med dine flybilletter til Berlin. Bestil i dag, så sørger vi for at bilen står klar til dig, når du lander.

Fordele og ulemper ved Schönefeld lufthavn

Fordele: Overskuelig lufthavn med et småt udvalg af butikker som sælger rejsetilbehør, souvenirs og luksusvarer.
Ulemper: Ikke mange spændende butikker med mode og smykker. Husk derfor en bog eller andet, du kan underholde dig med, hvis du skal vente længe i lufthavnen.