Flybilletter til Frankfurt

Bestil din flybillet til Frankfurt

Du kan vælge at bestille din flybillet til Frankfurt i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Frankfurt, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Frankfurt er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Frankfurt i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Frankfurt lufthavn

Efter din flyrejse til Frankfurt i Tyskland lander du i landets største lufthavn, Flughafen Frankfurt am Main, der ligger ca. 10 km udenfor Frankfurt.

Navn: Flughafen Frankfurt am Main
Adresse: 60547 Frankfurt, Tyskland
IATA kode: FRA
Flyvetider til Frankfurt:

København - Frankfurt: ca. 1 time og 40 minutter ud og 1 time og 20 minutter retur
Billund - Frankfurt: ca. 1 time og 25 minutter

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Transport til og fra Frankfurt lufthavn

Når du ankommer til Frankfurt, har du en bred vifte af transportmuligheder ind til byens centrum og dit hotel.

Med tog til Frankfurt centrum
Tog er en nem og hurtig måde for dig at rejse på. I Frankfurts lufthavn finder du to forskellige togbaner; det regionale tog, der kører dig ind til centrum af Frankfurt og langdistance toget, der kan transportere dig til resten af Tyskland og Europa. Det regionale tog (S, RE, RB) finder du ved terminal 1. Du kan tage linje S8 og S9 til Frankfurts hovedbanegård fra spor 1-3.

Med bus til Frankfurt centrum
Du kan også vælge at rejse med bus til din videre destination i Frankfurt. Busterminalen finder du foran ankomsthallen ved Terminal 1. Her kan du tage en række forskellige busser. Lufthansa tilbyder fx en hurtigbus direkte til Frankfurt.

Med taxi til dit hotel i Frankfurt
Hvis du ønsker at tage en taxi til dit hotel i Frankfurt, skal du blot gå ud til taxiholdepladserne, som du finder ved begge terminaler. Turen til Frankfurt centrum tager 20 – 30 minutter afhængig af trafikken.

Med udlejningsbil
Vil du se lidt mere af Tyskland end Frankfurt, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en bil i Frankfurt, så den står klar til dig i Frankfurts lufthavn, og du kan køre direkte til dit hotel.

Kort om Frankfurt am main

Den spændende sydtyske by, Frankfurt am Main ligger, som navnet antyder, ved den smukke flod Main. Byen er kendt for at være Tysklands forretningscentrum og en meget international by, hvor hver tredje indbygger har et udenlandsk pas. De mange forretningsrejsende tiltrækkes af byens store messecentre, som byen er verdenskendt for.

Frankfurt er også en kontrastfyldt by, hvor en imponerende futuristisk skyline står side om side med smukke historiske bygningsværker. Endelig er Frankfurt rig på kultur og har fx en række populære teatre og ikke mindst museer. Frankfurt, Goethes fødeby, er et spændende alternativ til en storbyferie og kan danne grundlag for mange unikke ferieoplevelser.
Læs mere om Frankfurt