Flybilletter til Hamborg

Bestil din flybillet til Hamborg

Du kan vælge at bestille din flybillet til Hamborg i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Hamborg, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Hamborg er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Hamborg i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Hamborg lufthavn

Når du flyver til Hamborg, lander du i den hypermoderne lufthavn, Flughafen Hamborg - eller også kendt som Flughafen Hamborg-Fuhlsbüttel, der er byens internationale lufthavn og kun ligger ca. 10 km fra byens centrum.

Navn: Flughafen Hamborg
Adresse: Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamborg, Tyskland
IATA kode: HAM
Flyvetider til Hamborg:

København - Hamborg: ca. 1 time
Billund - Hamborg: Ingen direkte fly til Hamborg

Tidszone: Ingen tidsforskel

Transport til og fra Hamborg lufthavn

Selvom afstanden til Hamborgs centrum er kort, har du stadig behov for transport, når du lander i Hamborgs lufthavn:

Med S-Bahn
Det er hurtigt og nemt at tage S-Bahn ind til Hamborgs centrum. Linje S1 går hvert 10. minut mellem lufthavnen og Hamborgs hovedbanegård og tager kun ca. 25 minutter. Du finder S-Bahn lige ved terminalerne.

Med bybus
Medbringer du kun lidt bagage på din flyrejse til Hamborg, kan du uden problemer tage en af de almindelige bybusser som fx nr. 26, 292, 274, der alle kommer forbi lufthavnen og kører dig lige til Hamborgs centrum.

Med taxi
Nemmest – men også mindst prisvenligt – er det at tage en taxi fra lufthavnen til Hamborgs centrum. Du finder taxiholdepladsen lige udenfor lufthavnens ankomsthal.

Med udlejningsbil
Vil du se lidt mere af Tyskland end bare Hamborg, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du i dag nemt leje en udlejningsbil i Hamborg, så den står klar i lufthavnen.

Billige flyrejser fra Hamborg

Hamborg lufthavn ligger kun ca. 2 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse. Bor du fx i Midt-eller Sønderjylland, kan du med fordel vælge at rejse med fly fra Hamborg lufthavn til et rejsemål i - eller uden for Europa. Der kan virkelig være penge at spare, og der er et stort udvalg af flyrejser til de populæreste feriemål i Europa.

Parkering

Du kan nemt parkere din bil i Hamborgs lufthavn, der har mere end 10.000 parkerings-pladser. Priserne er betydelig lavere end i fx Københavns lufthavn. Fra parkeringspladserne til terminalerne kører der gratis transitbusser flere gange i timen. På Hamborg lufthavns hjemmeside kan du reservere en parkeringsplads hjemmefra.

Med tog fra Danmark til Hamborg lufthavn

Foretrækker du at rejse med tog til Hamborg lufthavn, kan du ofte købe enkeltbilletter med DSB fra 249,- (det er inkl. togturen med S-Bahn fra hovedbanegården i Hamborg til lufthavnen).

Kort om Hamborg

Hamborg – også kendt som Tysklands Venedig, har ry for at være et utrolig behageligt sted at holde storbyferie. Gennem byen løber floderne Elben og Alster og danner et kæmpe netværk af kanaler i byens indre. Faktisk har byen endnu flere broer end Venedig, hvilket giver storbyen et charmerende udtryk. Derudover har Hamborg en række dejlige parker og grønne arealer og byder naturligvis på et væld af kultur, attraktioner og shoppingmuligheder. Oplevelsesspektret er bredt for dig, der vil tilbringe din ferie i Hamborg, Tysklands andenstørste metropol.
Læs mere om Hamborg