Flybilletter til Köln

Book din flybillet online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Köln i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Köln, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Köln lufthavn

Efter din flyrejse til Köln i Tyskland lander du i Flughafen Köln/Bonn, der ligger i byen Troisdorf ca. 15 km sydøst for Köln. Grunden til, at Bonn også indgår i lufthavnens navn er, at Bonn, der var Tysklands regeringsby frem til 1999, ligger 16 km. nordøst for lufthavnen.

Navn: Flughafen Köln/Bonn
Adresse: Kennedystraße, 51147 Köln, Tyskland
IATA kode: CGN
Flyvetider til Köln:

København - Köln: korteste rejsetid er ca. 3 timer og 25 minutter med 1 fly-skifte
Billund - Köln: korteste rejsetid er ca. 3 timer og 25 minutter med 1 fly-skifte

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

 

Transport til og fra Köln lufthavn

Når du ankommer til Köln, har du en bred vifte af transportmuligheder ind til byens centrum og dit hotel.

Med tog til Köln centrum

Tog er en nem og hurtig måde for dig at rejse på. I Kölns lufthavn finder du to forskellige tog; både det regionale tog, der kører dig ind til centrum af Köln, og langdistance toget, der kan transportere dig til resten af Tyskland og Europa. Togstationen er bygget med et stort glastag og har direkte forbindelse til terminal 2 og check-in-området i terminal 1.

Med bus til Köln centrum

Du kan også vælge at rejse med bus til din videre destination i Köln. Busrute nr. 161 kører mellem Köln centrum og lufthavnen.

Med taxi til dit hotel i Köln

Hvis du ønsker at tage en taxi til dit hotel i Köln, skal du blot gå ud til taxiholdepladserne. Køreturen er ca. 15 minutter ind til Köln centrum alt afhængig af trafikken.

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Tyskland end Köln, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en bil i Köln, så den står klar til dig i Kölns lufthavn, og du kan køre direkte til dit hotel.