Flybilletter til Köln

Bestil din flybillet til Köln

Du kan vælge at bestille din flybillet til Köln i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Köln, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Köln er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Köln i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Köln lufthavn

Efter din flyrejse til Köln i Tyskland lander du i Flughafen Köln/Bonn, der ligger i byen Troisdorf ca. 15 km sydøst for Köln. Grunden til, at Bonn også indgår i lufthavnens navn er, at Bonn, der var Tysklands regeringsby frem til 1999, ligger 16 km. nordøst for lufthavnen.

Navn: Flughafen Köln/Bonn
Adresse: Kennedystraße, 51147 Köln, Tyskland
IATA kode: CGN
Flyvetider til Köln:

København - Köln: korteste rejsetid er ca. 3 timer og 25 minutter med 1 fly-skifte
Billund - Köln: korteste rejsetid er ca. 3 timer og 25 minutter med 1 fly-skifte

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Transport til og fra Köln lufthavn

Når du ankommer til Köln, har du en bred vifte af transportmuligheder ind til byens centrum og dit hotel.

Med tog til Köln centrum
Tog er en nem og hurtig måde for dig at rejse på. I Kölns lufthavn finder du to forskellige tog; både det regionale tog, der kører dig ind til centrum af Köln, og langdistance toget, der kan transportere dig til resten af Tyskland og Europa. Togstationen er bygget med et stort glastag og har direkte forbindelse til terminal 2 og check-in-området i terminal 1.

Med bus til Köln centrum
Du kan også vælge at rejse med bus til din videre destination i Köln. Busrute nr. 161 kører mellem Köln centrum og lufthavnen.

Med taxi til dit hotel i Köln
Hvis du ønsker at tage en taxi til dit hotel i Köln, skal du blot gå ud til taxiholdepladserne. Køreturen er ca. 15 minutter ind til Köln centrum alt afhængig af trafikken.

Med udlejningsbil
Vil du se lidt mere af Tyskland end Köln, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en bil i Köln, så den står klar til dig i Kölns lufthavn, og du kan køre direkte til dit hotel.