Flybilletter til Hawaii

Bestil din flybillet til Hawaii

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Hawaii, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Hawaii i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Sammen finder vi frem til de bedste flybilletter, så du får mest muligt ud af dine  dyrebare feriedage.

Kontakt

Bestil online

Information

Guide til lufthavne På Hawaii

  • Oahu - Honolulu Internationale Lufthavn
  • Maui - Kahului Lufthavn
  • Island of Hawaii - Kona Internationale Lufthavn
  • Kauai Island - Lihue Lufthavn

Om Honolulu Internationale Lufthavn på Oahu, Hawaii

Lufthavnen på Oahu, der er Hawaiis hovedø, ligger 5 km. fra Honolulu centrum. På årsbasis har lufthavnen mere end 21 millioner passagerer, hvilket gør den til en af de travleste i USA. Fra Honolulu Internationale Lufthavn kan du både rejse videre indenrigs, ligeså er der også udenrigsflyvninger fra lufthavnen til bl.a. Japan, Kina, Australien og New Zealand.

Navn: Daniel K. Inouye International Airport eller Honolulu International Airport
Adresse: 300 Rodgers Blvd, Honolulu, HI 96819, USA
IATA kode: HNL
Flyvetider til Honolulu International Airport: Ingen direkte fly mellem Danmark og øen Oahu, men korteste rejsetid med mellemlanding undervejs er ca. 18 t. og 40 min.
Tidsforskel: -12 timer

Om Kahului Lufthavn på Maui, Hawaii

Lufthavnen på Maui ligger tæt på Kahului centrum. Størstedelen af flyvninger til lufthavnen foregår fra Honolulu International Airport.

Navn: Kahului Airport
Adresse: 1 Keolani Pl, Kahului, HI 96732, USA
IATA kode: OGG
Flyvetider til Honolulu International Airport: Ingen direkte fly mellem Danmark og øen Maui, men korteste rejsetid med mellemlandinger undervejs er ca. 24 t. og 25 min.
Tidsforskel: -12 timer

Om Kona Internationale Lufthavn på Island of Hawaii

Lufthavnen på Island of Hawaii ligger ca. 10 km. nord for Kailua Kona, der er centrum for handel og turisme samt sportsbegivenheder som Hawaii Ironman.

Navn: Kona International Airport eller Keahole Airport
Adresse: 73-200 Kupipi St, Kailua-Kona, HI 96740, USA
IATA kode: KOA
Flyvetider til Kona Internationale Lufthavn: Ingen direkte fly mellem Danmark og Hawaii, men korteste rejsetid med mellemlanding undervejs er ca. 19 t. og 10 min.
Tidsforskel: -12 timer

Om Lihue Lufthavn på Kauai Island, Hawaii

Lufthavnen på Kauai Island ligger ca. 2 km. fra Lihue centrum. Fra Lihue Lufthavn er der indenrigsruter til Hawaiis andre øer samt USA's fastland fx. Los Angeles og San Francisco og i højsæsonen også Oakland, Portland og Vancouver.

Navn: Lihue Airport
Adresse: 3901 Mokulele Loop, Lihue, HI 96766, USA
IATA kode: LIH
Flyvetider til Lihue Lufthavn: Ingen direkte fly mellem Danmark og øen Kauai Island, men korteste rejsetid med mellemlandinger undervejs er ca. 23 timer.
Tidsforskel: -12 timer