Flybilletter til Washington D.C.

Bestil flybilletter online

Du kan nemt bestille din flybillet til Washington D.C. i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Washington D.C. i USA, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

information

Lufthavne ved Washington D.C.

Washington D.C. har ikke færre en tre store lufthavne i en radius af op til 50 kilometer fra Det Hvide Hus.

  • Washington Dulles International Airport vest for Washington er den internationale lufthavn, man normalt forbinder med Washington.
  • Baltimore-Washington International Airport tæt ved Baltimore i Maryland benyttes flittigt af internationale flyselskaber.
  • Ronald Regan Washington National Airport, der nærmest ligger midt i Washington, bruges næsten udelukkende til indenrigsflyvninger.

 

Washington Dulles lufthavn

Navn: Washington Dulles International Airport
Adresse: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166, USA
IATA kode: IAD
Flyvetider til Washington Dulles International Airport: Direkte fly er ca. 8 timer og 40 minutter fra København.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Baltimore-Washington lufthavn

Navn: Baltimore-Washington International Airport
Adresse: Baltimore, Maryland 21240, USA
IATA kode: BWI
Flyvetider til Baltimore-Washington International Airport: Ingen direkte fly fra Danmark, hvorfor flytiderne varierer.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

 

Til og fra lufthavnene i Washington D.C.

SAS flyver direkte fra København til Dulles-lufthavnen, og herfra kan du tage ekspresbussen Washington Flyer Coach ind til selve Washington D.C. Alternativet er at leje en bil, og det kan også være løsningen, hvis du lander i Baltimore-Washington Airport, som Air Canada flyver til fra København via Canada. Fra Baltimore-Washington Airport kan du dog også vælge offentlig transport, fx Baltimores Light Rail, der er en sporvognlinie, som kører fra lufthavnen ind til Baltimore Centrum. Herfra kan du komme videre med regionaltog - det såkaldte MARC Train - til Washington D.C. Flyver du indenrigs til eller fra Ronald Regan Airport, kan du tage Washingtons Metro direkte fra lufthavnen og ind til Washington.

Værd at vide om flybilletter til Washington D.C.

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Washington D.C. i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Washington D.C. tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Washington D.C.

 

Kontakt FDM travel for en flybillet til Washington D.C.

Kontakt FDM travel på 70 11 60 11 for en aktuel pris på en flybillet til Washington D.C. så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Washington D.C.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Washington D.C., så de kan rådgive og bestille din flybillet til Washington D.C. til den bedst mulige pris.

 

Flybillet til Washington D.C. i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det ofte betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Washington D.C.

 

Kombiner din flybillet til Washington D.C. med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Washington D.C., kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Washington D.C. er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Washington D.C. i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Washington D.C.