Flybilletter til Washington D.C.

Find og bestil din flybillet til Washington D.C.

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Washington D.C., så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Washington D.C. i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i USA, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Lufthavne ved Washington D.C.

Washington D.C. har ikke færre en tre store lufthavne i en radius af op til 50 kilometer fra Det Hvide Hus.

  • Washington Dulles International Airport vest for Washington er den internationale lufthavn, man normalt forbinder med Washington.
  • Baltimore-Washington International Airport tæt ved Baltimore i Maryland benyttes flittigt af internationale flyselskaber.
  • Ronald Regan Washington National Airport, der nærmest ligger midt i Washington, bruges næsten udelukkende til indenrigsflyvninger.
     

Washington Dulles lufthavn

Navn: Washington Dulles International Airport
Adresse: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166, USA
IATA kode: IAD
Flyvetider til Washington Dulles International Airport: Direkte fly er ca. 8 timer og 40 minutter fra København.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

Baltimore-Washington lufthavn

Navn: Baltimore-Washington International Airport
Adresse: Baltimore, Maryland 21240, USA
IATA kode: BWI
Flyvetider til Baltimore-Washington International Airport: Ingen direkte fly fra Danmark, hvorfor flytiderne varierer.
Tidsforskel: -6 timer fra Danmark

transport til og fra lufthavnene i Washington D.C.

SAS flyver direkte fra København til Dulles-lufthavnen, og herfra kan du tage ekspresbussen Washington Flyer Coach ind til selve Washington D.C. Alternativet er at leje en bil, og det kan også være løsningen, hvis du lander i Baltimore-Washington Airport, som Air Canada flyver til fra København via Canada. Fra Baltimore-Washington Airport kan du dog også vælge offentlig transport, fx Baltimores Light Rail, der er en sporvognlinie, som kører fra lufthavnen ind til Baltimore Centrum. Herfra kan du komme videre med regionaltog - det såkaldte MARC Train - til Washington D.C. Flyver du indenrigs til eller fra Ronald Regan Airport, kan du tage Washingtons Metro direkte fra lufthavnen og ind til Washington.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Washington D.C.

Kontakt FDM travel på 70 11 60 11 for en aktuel pris på en flybillet til Washington D.C. så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Washington D.C. Alle vores rejsespecialister er altid opdateret på de bedste priser på flybilletter til Washington D.C., så de kan rådgive og bestille din flybillet til Washington D.C. til den bedst mulige pris.

Flybillet til Washington D.C. i kombination med et rundrejsepas

Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.
Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det ofte betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Washington D.C.

Kombiner din flybillet til Washington D.C. med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Washington D.C., kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Washington D.C. er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker. Specialpriserne på en flybillet til Washington D.C. i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Washington D.C.