Museer for børn i New York

4 børnevenlige museer på Manhattan

Der er - trods alt - andet i livet end shopping. I SoHo/TriBeCa kan du afbryde din "Retail Therapy" med et smut på nogle anderledes museer, hvor indholdet er alt andet end kedeligt for de yngre museumsgæster. Vi har fundet fire gode og børnevenlige museer på Manhattan.

  • New York City Fire Museum i SoHo: Gå i krig med USA's største samling af brandslukningsrelaterede genstande og kunst, som alt sammen er med til at fortælle brandvæsenets historie fra sidst i 1700-tallet og frem til i dag. Der er masser af skinnende brandbiler at kigge på. På første sal er der indrettet en permanen 9/11 udstilling med en mindestue for de faldne brandmænd.
     
  • Children's Museum of Arts imellem Greenwhich Village og SoHo: Hvis dine børn er kreative eller gerne vil være det, så er Children's Museum of the Arts lige noget for jer. Her er der masser muligheder for at komme i kontakt med sit kunstneriske potentiale på de mange værksteder, i de praktiske aktiviteter, sang, leg og optræden.
     
  • Children's Museum of Manhattan. På Upper East Side kan børn i alle aldre dykke ned i videnskaben. De kan lære alt om deres krop, dens funktioner. De kan lære om sprog og digitalt design, lave deres egne film eller prøve kræfter af med at være nyhedsoplæsere i et topmoderne TV-studie.
     
  • Museum of Natural History på Upper West Side: Need we say more? Museet er kæmpe stort, og der er mulighed for at komme helt tæt på en stor del af klodens dyreliv. Her er både dinosaurusser og mus. Kort sagt noget for enhver

Kort

Vis på kort