Pleje for krop og sjæl i New York

Få Nydelige negle eller lækre lokker

Mange newyorkere knokler en vis legemsdel ud af bukserne mandag til fredag i byens mange kontorbygninger. Men når de endelig har fri, er de omringet af et væld af muligheder for selvforkælelse i form af spa- og skønhedsbehandlinger. Konkurrencen på området er stor, så priserne er ofte langt lavere end i Danmark, og mange af salonerne har åbent til sent om aftenen, så man kan nyde en behandling efter en lang dag med sightseeing og shopping. På stort set hver eneste gade på Manhattan finder man saloner, som for beskedne beløb gør underværker for nedbidte negle og trætte fødder. Mange af salonerne har særlige tilbud, hvis man vælger både at få ordnet hænder og fødder. Husk dog at lægge 15–20 procent i drikkepenge til regningen, hvis du har været tilfreds med behandlingen.

"Get your hair done"

Selv den mest tørre høstak af en frisure kan blive forvandlet til en blank manke med et såkaldt blow dry , en føntørring, som med intens varme glatter de slidte lokker. På Dry Bar, en kæde af blow dry-saloner, som for nylig kom til New York fra Los Angeles, kan man vælge mellem forskellige styles, fx. en helt glat Manhattan, eller en Cosmo med masser af krøller. Der servers småkager og vin under behandlingen, som inkluderer hårvask.

Løs op

Infiltrationer og ømme muskler kan komme under kærlig behandling hos New Yorks mange massage- og spa-saloner. Et af de billigste steder, som tidligere er blevet kåret til New Yorks bedste massage, er Asia Tui-Na, som holder til i en beskeden kontorbygning i Flatiron-distriktet på Manhattan. Her kan man blive æltet igennem af asiatiske kvinder med meget stærke hænder, som kan løsne anspændte muskler hos selv meget granvoksne mænd.

Kort

Vis på kort